Vi leverer muld og spagnum til din dør

Grus levering tilbyder spagnum jord i alle former og varianter. Vores lager består af forskellige typer spagnum jord, som passer til alle formål. Vi leverer spagnum jorden direkte hjem til dig i bigbags, så du kan få glæde af den nemt og bekvemt. Kontakt os i dag for at høre mere om vores spagnum jord og om mulighederne for at få det leveret hjem til dig. Med spagnum jord fra Grus levering er du sikker på at få en kvalitetsjord, der vil være ideel til dine behov. Vi har mange års erfaring med spagnum jord og ved, hvad der skal til for at give dig den bedste jord muligt. Kontakt os i dag for at høre mere om spagnum jorden eller besøg vores hjemmeside for yderligere information. Læs mere om Spagnum jord.

Se vores store udvalg og mange varianter af muld og spagum

Spagnum er en type jord, der er lavet af spagnum mos. Dette er et materiale, der består af små spidse blade og blomster, som er døde og nedbrudte. Spagnum mos findes overalt i naturen, hvor det vokser på fugtige steder. Hos Grus levering har vi egen produktion af spagnum jord, som er fremstillet af spagnum mos, der er samlet fra forskellige steder i Danmark. Vores spagnum jord er godkendt af Fødevarestyrelsen hvilket gør at du sikkert kan handle med det uden at der er nogle problemer med fødevarestyrelsen. Hos os kan du altid få spagnum jord, der er produceret under strenge kvalitetskrav. Spagnum jorden fra Grus levering er derfor altid af højeste kvalitet. Vi leverer spagnum jorden direkte til din adresse i bigbags, så det er nemt og bekvemt for dig at bruge. Kontakt os i dag for at høre mere om spagnum jorden og om mulighederne for at få det leveret hjem til dig. Med spagnum jord fra Grus levering er du sikker på at få det i den højeste kvalitet.

Køb muld og spagum til kanon skarpe priser

Spagnum jorden kan bruges til mange formål i haven. Det er også en type jord, der har mange gode egenskaber. Spagnum jord er meget fugtigheds bevarende og dette gør den velegnet til planter, som har brug for meget fugt. Spagnum jorden fra Grus levering indeholder desuden en høj koncentration af sporstoffer og mineraler, hvilket gør den perfekt til at bruge som gødning.