Vær med på trenden og mix dine spisebordsstole

Kan du heller ikke vælge, hvilke spisebordsstole du bedst kan lide, og som du derfor skal have rundt om dit spisebord? Så hvorfor ikke bare vælge alle dem, du godt kan lide og mixe og matche dem? Det er faktisk utroligt populært at gøre lige for tiden, så det er bare med at prøve det af. Der findes nemlig et hav af forskellige og sjove spisebordsstole, så der er ikke noget at sige til, at du kan have svært ved at vælge. Vi har dog naturligvis alle sammen forskellige smertegrænser for, hvornår vi synes, at noget ser alt for rodet ud. Og derfor skal du også finde den gyldne middelvej, hvis du ønsker at mixe flere forskellige spisebordsstole rundt om spisebordet. Lige her kan du således få lidt tips og tricks til, hvordan du kommer godt afsted med det. Du kan dog også smutte fordi boligogerhverv.dk i stedet – her kan du læse meget mere om andet boligindretning.

Mix dine stole på en sikker måde

Skal du blande dine spisebordsstole, er den mest sikre måde at gøre det på, ved at holde sig indenfor neutrale farver som hvid og sort. Første gang man ser spisebordsopsætningen, vil man således blot lægge mærke til, at stolene er i forskellige designs, men ikke, at der sker for meget i forhold til farver. Og så tilføjer forskellige stole desuden en helt anden dynamisk effekt til indretningen, som 4 ens stole ikke kan. Har du dog forskellige gamle stole til at stå, som du ønsker at bruge, men synes du ikke, at de passer sammen? Så kan du med stor fordel vælge at male dem alle sammen sorte, så de farvemæssigt er ens, mens de designmæssigt er forskellige.

Sammensæt stole i forskellige farver

Du kan dog også vælge at gøre det komplet modsatte. Du kan nemlig også sagtens vælge stole af helt samme design, og i stedet blot vælge dem i flere forskellige farver. Dette er perfekt for dig, der har fundet én enkelt stol, du har forelsket dig i, men hvis du samtidig ønsker at skabe noget mere dynamik rundt omkring spisebordet. Og her har du desuden rig mulighed for at gøre det, præcis som du lyster. Mix og match neutrale farver som sort, hvid og grå, eller gå hele vejen og sammensæt vilde farver som blå, grøn og rød.