Vælg den mest komfortable seng

Ved du, hvor gammel din seng er? Hvis ikke, så er det måske ved at være tid til, at du får investeret i en ny. Der er nemlig flere af os, der er af den overbevisning, at en seng kan holde evigt. Der er her tale om et dyrt møbel, og derfor skiftes det ikke bare lige sådan ud.

Dog er der også tale om et af de møbler, der slides mest på hver dag, og derfor vil sengen med tiden ikke længere give den komfort, vi har behov for under søvnen. Derfor skal du sørge for at skifte den ud.

Er du til en boksmadras eller en kontinentalseng?

Når du skifter din seng ud, er det vigtigt, at du vælger den rigtige model. Der er nemlig mange forskellige at vælge mellem. En af de mest populært typer herhjemme er en boksmadras. Det er nemlig altid en behagelig seng, og så er den også en smule billigere end så mange andre.

Især unge mennesker med et mindre budget er derfor rigtig glade for boksmadrasser.

En anden populær model er kontinentalsengen. Denne er bedre affjedret end en boksmadras, og derfor giver den bedre støtte og komfort under din søvn end en boksmadras.

Derfor bør du vælge en elevationsseng

Sidst men ikke mindst bør du også tage et kig på udvalget af Jensen elevationssenge. Disse senge bliver efterhånden mere og mere populære, blandt andet fordi de giver et væld af muligheder.

For det første er de gode for dem, der har gener under søvnen. Det kan for eksempel være uro i benene, idet de så kan hæves op. Men læser man meget i sengen eller ser TV i den, kan det også være smart at kunne føre hovedenden en smule op, således man sidder meget mere behageligt.

En elevationsseng er derfor god, når sengen har flere formål.