Udskift håndværkerradiøn med et høreværn med bluetooth

Vi kender den alle – håndværkerradioen. Den brager afsted med høj musik, radioprogrammer og podcasts, mens tage lægges, mure bygges og vinduer isættes. Men, når arbejdet rykker sig rundt på pladsen, så skal radioen rykkes med og signalet skal genfindes. Det kan spilde unødvendige minutter på en arbejdsdag. Men, med et høreværn med bluetooth slipper man for besværet og kan fokusere på at udføre det gode arbejde i stedet!

Fri for ledninger

Med et høreværn med bluetooth slipper du for lange ledninger, antennekabler og du kan høre lige præcis det du gerne vil – om det er radio eller din yndlingsplayliste. Køb høreværn med bluetooth her og oplev, hvor nemt og bekymringsfrit det er. Du kan også, med manglen på ledning, eliminere en risiko for at snuble eller sidde fast i ledninger, når du arbejder.  Du kan beskytte dine øre mod larmende maskiner, men stadig få glæden af musikken til arbejdet.

Giv lyd til arbejdsdagen

For vi kender det alle. Musik gør selv de kedeligste eller længste opgaver sjove igen! Derfor er musikken fra radioen også sådan et kendetegn fra håndværkerbranchen. Lange dage, hårde opgaver i al slags vejr – musikken gør det let som en leg. Og uanset, hvad du gerne vil forkæle dine øre med, så kan du sætte det på i høreværnet. Du kan ovenikøbet taget et telefonopkald fra en kollega eller ven, skulle det være nødvendigt.

Undgå at forstyrre dem omkring dig

Med et høreværn med bluetooth kan du også undgå støj for dem omkring dig. Om det er fodgængeren, der går forbi, byggeriets nabo eller måske dem, der bor i huset, der arbejdes på. Ikke alle har samme musiksmag eller gider høre musik på de samme tidspunkter. Høreværnet kan derfor elimere unødvendige irritationer fra dem omkring dig – hvad end de ikke kan lide din musiksmag eller bare ikke er i musikhumør.