Tre løsninger: Sådan får man nemt en overdækket terrasse

Har du gjort dig tanker om at få en overdækket terrasse? Men har du droppet idéen, fordi du tænker det er for dyrt? I så fald bør du overveje de tre løsninger, der er beskrevet herunder. Fælles for dem alle tre er nemlig, at de er økonomisk overkommelige.

1. Markise

Den første løsning er at få installeret en markise. Den kan man nemt rulle ud, hvis man gerne vil have lidt skygge på sin terrasse. Føler man for at lade solen skinne ned over terrassen, kan man blot rulle den ind igen.

Derfor er det også en løsning, der især appellerer til dem, der ikke er på udkig efter en permanent løsning. Med en markise er det nemlig let at skifte mellem at have terrassen overdækket og ikke at have det.

2. Solsejl

Er det ikke et krav, at der er tale om en løsning, som man kan fjerne og tilføje, som man har lyst, kan et solsejl være værd at overveje. Det er en løsning, der fører flere fordele med sig, men den udmærker sig især ved at være billig.

Ser du gerne, at din løsning bliver så billig som muligt, er det derfor et solsejl terrasse, du skal vælge. De fås i mange prisklasser, mens fælles for dem alle solsejl er, at de kan fås til ganske overkommelige priser.

3. Pavillon

Den tredje og sidste løsning er at få sig en pavillon. I modsætning til en markise, er det en permanent løsning, der skal blive stående. Derfor er det ikke noget, der tiltaler alle. Hertil er det også værd at påpege, at det kræver en del plads at have en pavillon stående.

Er det en mindre terrasse, der skal overdækkes, er det derfor næppe en pavillon, man skal vælge. Er det en mindre terrasse, vil man være bedre tjent med et solsejl eller en markise, afhængigt af, om løsningen skal være permanent eller ej.