Tre enkle råd til boligindretningen

Det er ikke helt simpelt at indrette et hjem. Der er meget at forholde sig til, og det kan hurtigt virke overvældende, men frygt ej! Læs videre, og få nogle fifs!

Sådan kommer du i gang med boligindretningen

1. Lad dig inspirere online

En god måde at starte boligindretningen er ved at vide nogenlunde, hvad du gerne vil. Her er internettet din ven. Instagram og Pinterest er fremragende til at finde inspiration til boligindretningen, så du får en idé om, hvordan du vil have dit hjem til at se ud.

2. Overvej dine muligheder med det, du har

Det er sjældent, at du starter helt fra bunden, når det gælder boligindretning. Typisk er tilfældet, at du er nødt til at forholde dig til eksempelvis en sofa, boligreol eller køkkenbord, du allerede har. Men det behøver ikke holde dig tilbage, når du indretter.

Kig derefter nøje på dine ejendele. Hvad ville se godt ud med din sofa? For eksempel kan du bruge sofaens farve som udgangspunkt for resten af indretningen.

3.Tænk over detaljerne

Et hjem er først et hjem, når det føles som om, nogen faktisk bor der. Her er detaljerne vigtige til at få din bolig til at være indbydende og vise din personlighed. En god måde at tilføje et personligt strejf er gennem kunst og dekorationer. Kan du eksempelvis godt lidt sjove og stilfulde designs, er en Spring Copenhagen-kat lige sagen.

Gå din egen vej

Nu har du fået nogle tips og tricks til din boligindretning, men der er væsentligt at huske, at det vigtigste er, at DU kan lide, hvordan dit hjem ser ud. Det er jo dig, der skal bo der. Er du derfor vild med indretning, som ikke passer til ”regler” indenfor boligindretning, så skal du endelig ikke holde dig tilbage.