Tips til dig, som er flyttet i lejlighed, som har brug for istandsættelse

Af din-nye-bolig - 13 Aug 2021

Når man flytter et nyt sted hen, kan der tit være en del ting, som der lige skal ordnes. Det kan måske være en lidt stor mundfuld, især når flytningen i sig selv kan være stressende og frustrerende.

Det hele afhænger selvfølgelig af hvor meget der skal laves og renoveres, og i hvor stort omfang det er noget, som du kan gøre selv. Noget der måske kan være nødvendigt er gulvafslibning og/eller gulvafhøvling, hvis gulvet er slidt, og har brug for at blive behandlet, for igen at se flot og skinnende ud.

Start med at finde ud af alt det, der skal ordnes

Inden du kommer for godt i gang med de enkelte ting, der skal ordnes i din nye lejlighed, kan det være en god ide først at skabe lidt overblik over, hvad der egentligt skal laves. Du kan eventuelt lave en liste, hvor du skriver alle de ting, som du gerne vil have ordnet.

Så bliver det også mere overskueligt for dig. Start eventuelt med at skrive de ting, som er mest vigtige, og fortsæt derefter listen ved at skrive ting, som der skal ordnes, men som er mindre vigtige, og som du kan vente lidt med.

Lav ikke halve løsninger, bare fordi det er nemmere

Når du skal istandsætte din nye lejlighed, er det vigtigt, at det bliver gjort ordenligt. Man kan måske være tilbøjelig til at lave halve løsninger, fordi det går hurtigere og nemmere. Dette er dog ikke en god ide.

Hvis det er noget, som du ikke selv kan lave, er det en god ide at få professionel hjælp, så det ikke ender ud med at være en løsning, som alligevel ikke kommer til at holde, og som i sidste ende måske endda kommer til at blive dyrere, fordi det ikke blev gjort rigtigt første gang.