Tag på et nyt eventyr og køb en ejendom i Frankrig

Mange har en drøm om at flytte til udlandet, men der kan være mange beslutninger, som skal overvejes, før man tager springet. Hvad skal man bo i? Hvad med ens arbejde? Og mange flere spørgsmål. Men sommetider skal man bare tage springet og hoppe ud i det. Går du med drømmen om at flytte til Frankrig, findes der mange skønne områder, hvor du kan bo godt. Frankrig byder på mange store oplevelser, hvor du er omringet af skøn natur og lækker mad. Hvis du elsker vin, har du med garanti valgt det rette land. Frankrig er kendt for deres eksotiske og lækre vine, hvor du kan finde dem i mange forskellige smagsvarianter.

Gode ting, der er værd at vide ved bolighandel

Med en drøm om en bolig i Frankrig, finder du sydfranske boliger, hvor du har mulighed for god rådgivning- og konsulentbistand i forbindelse med ejendomshandel i Sydfrankrig. Når du vælger, at du gerne vil købe en bolig i Frankrig, kan det være en fordel, at du har en person til at repræsentere dig eller jer, da det er meget almindeligt, at en ejendom bliver sat til salg hos flere ejendomsmæglere på samme tid. Så i stedet for at skulle kontakte mange ejendomsmæglere, så kan det være en fordel at have en repræsentant for dig eller jer.

Få en god og sikker handel

En anden ting, som er værd at vide, er, at de franske ejendomsmæglere ikke har samme funktioner og pligter som en dansk ejendomsmægler. Det gælder to ting – pligten til juridisk rådgivning og undersøgelsespligt i forhold til ejendommen. Derudover findes der ikke egentlige tilstandsrapporter fra franske ejendomme. Så når du skal købe en ejendom i Frankrig, er der nogle ting, som du skal have med i dine overvejelser, så du får en sikker og god handel.