Start træningen med en 8 kg kettlebell

Af Kevin - 07 Feb 2022

Har du under Corona mistet motivationen for fitness? eller har du måske genfundet den? Så er det et godt sted at starte med denne 8 kg kettlebell. Det er en perfekt begyndervægt for kvinder til at komme i gang og få rørt sig igen. Det er vigtig at være aktiv og det kan denne 8 kg kettlebell hjælpe dig med. En 8 kg kettlebell er meget fleksibel i hvad den kan bruges til, da der kan trænes mange forskellige muskelgrupper ved brug af kettlebell. Du kan blandt andet få trænet dine ben, så du kan blive mere eksplosiv eller hvis du gerne vil vokse nogle af de muskelgrupper der er i benene. Du kan derudover bruge din 8 kg kettlebell til at træne mave ved for eksempel lave ‘russian twists’.

 

8 kg kettlebell er perfekt for nybegynderen

Hvis du ingen erfaring har inden for fitness er anskaffelsen af en 8 kg kettlebell en meget god investering. Du kan gå stille og roligt i gang uden at det bliver for voldsomt, og på den måde formindske chancen for at få skader ved ikke at starte med at løfte for tungt. Når du så har fået mere erfaring kan du begynde at opgradere vægten for din kettlebell og på den måde blive ved med at blive stærkere og sundere. Det vigtige når man begynder at træne er at motivationen er der, for hvis der ingen motivation er, bliver det hele bare til noget man lige så godt kunne have ladet vær med at lave. Så når du begynder er det en god ide at få en træningspartner som kan være med til at opretholde gejsten, så I kan træne sammen og følge hinandens fremskridt.

 

Begynd en sundere livstil med 8 kg kettlebell

Hvis du gerne vil starte denne sunde livstilsændring er det vigtigt at få skaffet sig det rette udstyr. Det vigtige ved kettlebells er at du har den rette teknik, så det bedste for en nybegynder eller den mindre erfarne at starte ud med fx en 8 kg kettlebell og så derfor virkelig få styr på teknikken før man begynder at øge vægten. Hvis du oplever skader eller andre former for hindring i din træning er det en god ide at kontakte en fysioterapeut, så du kan få behandlet det nødvendige for at komme tilbage til din træning.