Stabil samarbejdspartner til cts anlæg – L&E

Er du på udkig efter en god samarbejdspartner til cts anlæg? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Hos L&E installerer og servicerer vi samtlige slags forskellige typer af cts anlæg, dog primært som autoriseret Trend Systemhus. Det betyder altså, at hvis du som kunder vælger Lund og Erichsen som samarbejdspartner til cts anlæg, så får du en professionel og erfaren leverandør, der altid er opdateret omkring den nyeste teknologi indenfor cts anlæg og meget andet. Vi mener selv, at vi kan levere nogle af de bedste cts anlæg i højeste kvalitet.

Hvad betyder cts?

CTS er en forkortelse af Central Tilstandskontrol og Styring. Med et cts anlæg fra Lund og Erichsen kan du altid opholde dig et sted og derfra overvåge og kontrollere hvad der sker i din virksomhed eller bygningens lokaler og rum.

Hvor bruger man et cts anlæg?

Et cts anlæg kan benyttes virkelig manger steder som f.eks. en skole, institution, idrætshal, kontorbygning og mange andre steder. I princippet kan det bruges alle steder, hvor det giver god mening at regulere lys, varme, ventilation og andre energikilder ud fra forskellige kriterier, som f.eks. hvordan vejret er eller om der nogle personer inde i bygningens lokaler.

Er cts anlæg også for små virksomheder?

Det korte svar og bedste svar er, ja. Det kan sagtens betale sig at spare på energiafgifterne som en lille virksomhed. Tag Danfoss ECL varmestyring som eksempel, så kan man opnå rigtigt mange fordele ved at styre virksomhedens ventilation og varme.

Vælger du Lund og Erichsen som din CTS-installatør får du:

  • Altid god og professionel rådgivning om cts anlæg og teknik.
  • Certificeret Trend Systemhus samarbejdspartner.
  • Professionelle teknikere der hvert år gennemfører relevante CTS-kurser.
  • Erfarne teknikere der med håndværksmæssig baggrund brænder for cts anlæg og systemer.
  • En yderst god leverandør med stor erfaring af installation af Danfoss ECL varmestyring.

Du er altid velkommen til at kontakte Henrik Bærentsen på 96 26 44 53, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om cts anlæg. Er du interesseret i en specifik pris? Skal Lund og Erichsen gennemgå din virksomheds muligheder for at optimere og forbedre energiforbruget? Så tøv ikke med at ring og høre mere om dine muligheder.

God service hos Lund og Erichsen

Hos L&E står vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring cts anlæg. Vi har massere af professionel erfaring indenfor branchen, og kan derfor garantere at vi næsten altid kan finde en løsning der passer til netop dit og din virksomheds behov – Vi glæder os meget til at høre fra dig!