Spar på elregningen med cirkulationspumper

Mangler du noget til dit varmeanlæg, der samtidig kan hjælpe dig med at spare penge på elregningen? Så bør du tage et kig på cirkulationspumper.

Cirkulationspumper er pumper, der sørger for, at du får varmt vand til din bolig. Cirkulationspumper kan dog ligesom alt andet blive forældet, og når dette sker, er det vigtigt, at du får skaffet en ny. Dette kan nemlig være en god pengebesparelse for dig, da gamle cirkulationspumper bruger mere energi og dermed flere penge, end en ny ville gøre. Netop derfor kan det betale sig at få opgraderet til en nyere og bedre model.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af cirkulationspumper.

Tjek om din pumpe er forældet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør anskaffe en ny pumpe, så kan du nemt selv tjekke. Det første, du skal gøre, er at tjekke strømforbruget på din pumpe. Hvis det mindste watt-tal er 50 watt eller derover, er det en strømsluger, og derfor bør du skifte den. Det kan derfor være en god idé at skifte cirkulationspumper, næsten uanset hvor gamle de er. Du kan altså med stor fordel tage et kig på din gamle pumpe og overveje, om det ikke var på tide at få den skiftet ud. Dette kan der spares mange penge på i det lange løb – penge som I kan bruge på mange andre ting, der er sjovere.

Stort udvalg af cirkulationspumper til ethvert formål

Cirkulationspumper findes i mange forskellige størrelser og funktioner. Størrelsen afhænger af, hvor stort et tryk og flow, der er påkrævet for at løse til pågældende opgave. De ældre modeller kører nonstop året rundt, hvilket der ikke er brug for i et almindeligt hjem. Med en pumpe fra Grundfos får du en elektronisk og intelligent pumpe. Denne kan føle, når man skruer ned for radiatoren og automatisk regulerer sig efter det ændrede behov bl.a. i forbindelse med årstidernes skiften. Disse cirkulationspumper arbejder kun, når de skal, og derfor sparer du på elforbruget og dermed penge. Tjek din cirkulationspumpe og tag et kig på udvalget, hvor der er garanti for, at du finder en pumpe, der passer præcis til dit hjem.