Sommerfuglestellet

Af Kevin - 14 Jan 2022

Sommerfuglestellet fra Bing og Grøndahl er produceret i 1880 med tanken om, at tage markedsandel fra Musselmalet stel fra Royal Copenhagen. Sommerfuglestellet produceres dog ikke i dag, men kan købes antikt. Kendetegnet ved selve sommerfuglestellet er den skællede form på porcelænet, samt de smukke blå blomster og sommerfuglen, som findes i centrum af steldelene. Sommerfuglestellet er malet i hånden og findes i forskellige udgaver, bl.a Kipling som er med guldkant og Dickens, som har sin yndige farve af det halvblonde blå skæl. Dickens findes også med eller uden guldkant. Vi forhandler sommerfuglestellet til både spisestel og kaffestel, og der findes mange andre genstande i serien, f.eks. lysestager, vaser, krukker og meget andet.

Køb det populære sommerfuglestel

Mangler du dele til dit Bing og Grøndahl, eller Royal Copenhagen spise og kaffestel, så er du altså kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg som du kan finde på vores hjemme side.

Alle vores stel er antikke stel, som nogle gange er mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre brugsspor eller slitage på varerne. Hvis du er interesseret i sommerfuglestellet eller andre varer, er du altid velkommen til at spørge efter ekstra billeder. Er der synlige skader eller mangler, vil disse fremgå i beskrivelsen af varen. Vi sigter efter at opfylde så mange farvenuancer af porcelænet, som passer perfekt til din indretning. Sommerfuglestellet er en af mange kollektioner fra Royal Copenhagen, som er kendt som “Danmarks nationalstel”, idet stellet findes i så mange danske hjem.

Første og anden sortering

  1. Sortering er en varer som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen tydelige ridser på produktet.
  2. Sortering er typisk et produkt der har enkle fejl. Der kan være små skævheder, glasur mærker og nister.

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om, noget før din bestilling af sommerfuglestellet eller andet, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantiques.dk. Vi gør vores bedste for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vores leveringstid er på 1-3 hverdage – Vi glæder os til at høre fra dig!

Ind imellem sker det, at vi får overset en fejl eller mangel på en vare, hvis dette er tilfældet så skal du kontakte os, så vi kan finde en god løsning på problemet. Jeres