Sølvtøj vurdering – Find ud af om dit sølvtøj er ægte

Har du en masse sølvtøj som du egentlig ikke bruger? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med sølvtøj vurdering har du mulighed for at give dit sølvtøj et nyt liv inden det bliver omsmeltet. Lige nu har du nemlig mulighed for at få vurderet dit sølvtøj helt gratis og derved finde ud af om det ville være noget værd ved at sælge dit sølvtøj. Du kan også vælge at få dit sølvtøj købt uanset om det er nyt eller gammelt bestik, og om det er blevet stemplet. Har du russisk bestik er det også muligt at få solgt det. På den måde er du også fri for alt det bøvl som det kræver for at få solgt dit bestik og på samme tid får du også tjent lidt penge på det. Ønsker du derfor at komme af med dit gamle sølvtøj, så få en uforpligtende vurdering af dit sølvtøj online her.

Sølvtøj vurdering fra kendte designere

Har du noget sølvtøj fra kendte designere som du ikke rigtigt bruger, så få en sølvtøj vurdering af det. Der er meget stort interesse, fra mærker som, Georg Jensen, Hans Hansen, A. Dragsted, Cohr, Evald Nielsen, Michelsen, Heimbürger og meget mere, og det noget som du oftest vil få en til en forholdsvis høj pris. Fra mærket Georg Jensen er kollektioner som, Kongemønster, Dronningemønster, Bernadotte, Dobbeltriflet, Kaktus, Kugle, Magnolia og meget mere. Udover selve navnet, så har alder, stand, graveringer, efterspørgsel og mere betydning for, hvad prisen er. Det er også muligt at få solgt andet sølvtøj og det er sjældent at ens sølvtøj bliver afvist. Skynd dig derfor ind og få lavet en sølvtøj vurdering.

Sølvtøj vurdering – hvordan ved du om dit sølvtøj er ægte

Det kan godt være svært at finde ud af om ens sølvtøj er ægte og derfor vil det være en god ide at få en sølvtøj vurdering. Men, hvis det er, så kan du godt selv tjekke om dit sølvtøj er ægte. Det du skal gøre er at kigge efter det stempel, som der er i sølvet og det er muligt at gøre med en lup eller et forstørrelsesglas, da stemplet tit er skrevet med småt. Er du dog stadigvæk i tvivl, så gå ind og få en sølvtøj vurdering.