Smukke og eksklusive Riedel vinglas

Riedel vinglas er smukke og eksklusive. Riedel blev stiftet i 1756. De var de første, som satte fokus på, at drikkevarer smager og dufter forskelligt afhængigt af hvilket glas, man drikker fra. Alle Riedel vinglas er lavet i det fineste krystal, og deres glasserier er designet med stor kærlighed for glas. Den internationale vinguru Robert Parker sagde kort og koncist om vinglas fra Riedel: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse Riedel vinglas.” Alt ved glassene er gennemtænkt – fra udvælgelsen og kvaliteten af grundmaterialet til hele produktionsprocessen og det endelige resultats design. Glassene stråler af perfektionisme i den allerhøjeste potens. Perfektionisme er et ufravigeligt krav, som allerede fra Riedels begyndelse blev stillet af stifteren, George Riedel. Det er de små detaljer i vinglassene, der gør forskellen. Hvis du ikke er vinkender eller -entusiast, vil du sandsynligvis ikke altid bemærke den lille, positive forskel for oplevelsen, glassene skaber. Mange bemærker ikke i særlig høj grad, at de drikker fra et eksklusivt vinglas i et meget gennemtænkt design. Glassene gør dog altid oplevelsen en smule bedre; blandt andet bliver duftene kraftigere og smagsoplevelsen bedre. Hvis du gerne vil have den ultimative vinoplevelse, kræver det altså, at du drikker fra det rette glas – og et Riedel vinglas er altid et super godt valg.

En investering i gode oplevelser med vin – Riedel vinglas

Når du køber Riedel vinglas, investerer du i de ultimative vinoplevelser. Glassene er blandt de absolut bedste på markedet, og Riedel er også et sandt vinglas-dynasti. Vinglasset, man drikker fra, er blandt de første indtryk, man får, når man drikker vin. Med vinglas fra Riedel bliver dette første indtryk utvivlsomt så godt, som det overhovedet kan være, hvilket bidrager til, at man kan få den ultimative vinoplevelse, når man drikker en lækker, god vin. Riedel glas bliver hverken nedslidte eller forringede ved brug. De holder således i bogstaveligste forstand evigt, hvis man blot passer en smule på dem.

Riedel vinglas – former

Riedel vinglas er blandt andet kendte for den fantastiske kvalitet og de videnskabeligt udtænkte former. Riedel udvikler sine vinglas ud fra den tese, at vinglasset selv kan have stor betydning for vinens bouquet og udtryk. Mange vinglas-producenter tilbyder glas til flere forskellige typer af vin. Riedel tager dog skridtet videre. De producerer og designer nemlig vinglas, som er lavet til helt specifikke druer såsom Pinot Noir, Chardonnay og Shiraz. Blandt vinglas fra Riedel kan man altså finde dem, der passer perfekt til et hvilket som helst formål.