Skal huset sælges? Vær godt sikret

Står du overfor et hussalg? Det er en stor ting at sælge et hus – ligesom det for den sags skyld er at købe et. Det er dit hjem, det handler om, og det er typisk også temmelig store summer, det handler om. Derfor er det også vigtigt, at der fra starten er styr på alt papirarbejdet, så I ikke pludselig står i en ærgerlig situation, der kan komme til at koste jer penge.

Ved at have tegnet en ejerskifteforsikring, er I i udgangspunktet godt sikrede ved et hussalg eller -køb. Det kan nemlig være relevant for jer både som sælger og køber. Det kan godt betale sig for jer at læse lidt mere om det samt indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, så I ved, at der er taget højde for de krav I måtte have. Få et ejerskifteforsikring tilbud her og vurder, om det er noget for jer.

Vær klar på uforudsete udgifter

Med et hus følger der naturligvis vedligeholdelse, og de fleste er klar over, hvor vigtigt det er at have en konto til uforudsete udgifter. Det er reelt set et lignende princip, man ser ved en ejerskifteforsikring. Her er i forsikrede mod de skjulte skader eller forhold, der opdages i forbindelse med et hussalg- eller køb, og hvor det er nødvendigt at få en række udgifter dækket til udbedring af skaderne.

Det er muligt at vælge forskellige former for forsikringer ved ejerskifte. Det kan være en basispakke, der er gældende i fem år og dækker en lang række ting, der skal dækkes jævnfør dansk lovgivning, eller det kan være en udvidet pakke, der gælder i 10 år og er med til at dække flere skader. I kan læse mere om, hvad I tænker, ville være mest relevant for jer, så I er dækkede sufficient og efter jeres behov. Det er altid vigtigt at have styr på papirarbejdet.