Skal du tage Mulberry til dig? Prøv at tjekke deres punge

Britiske Mulberry har eksisteret i et halvt århundrede og været en toneangivende aktør på Europas modemarked. De har profileret sig på markedet for accessories til både mænd og kvinder af en høj kvalitet, og de benytter på tværs af tasker, punge, bælter og andre produkter deres karakteristiske Postman’s Lock. Overvej at tage brandet til dig, fx ved at du finder et lukrativt Mulberry pung tilbud.

Hvad kan du være så heldig at finde, når du ser et Mulberry pung tilbud?

Når Mulberrys punge er værd at fremhæve, skyldes det for det første deres simplicitet – de har ikke stropper eller noget komplekst design. For det andet er der så stor indbyrdes forskel på Mulberry-punge, at du kan stifte bekendtskab med alle de hos Mulberry dominerende stile blot ved at tjekke deres udvalg i punge. Virker det svært at tro på? Her i det følgende vil vi slå ned på nogle eksempler.

Simple punge til damer med Postman’s Lock eller knaplås

Blandt de mest simple og harmoniske Mulberry-punge til damer finder du deres Darley Wallets, der kommer i forskellige størrelse. Pungene har en enkel kuvertform med indvendig lynlås og Postman’s Lock fortil. Hvis du er til noget endnu mere enkelt, kan du vælge deres Folded Multi-Card Wallet, hvis du er så heldig at kunne støve én op et sted, der har en simpel knaplås med et idyllisk træmotiv.

Ønsker du en pung med æstetisk tyngde?

Ønsker du en Mulberry-pung med et lidt kraftigere design, kunne du vælge en pung som deres Zip Coin Pouch, der findes i flere slags og lader mønterne falde godt til bunds, så den fyldte pung får en æstetisk tyngde, du mærker, når du står og vejer den i hånden. Altså kan du hos Mulberry finde både diskrete, men også mere prægtige punge til dine kreditkort, pengesedler og også dine mønter.