Skal du i gang med indretningen af babyværelset? Læs med her

Af din-nye-bolig - 15 Jul 2021

Det er altid meget spændende, når du skal i gang med et nyt projekt, og dit næste projekt er at få indrettet babyværelset. Du vil gerne have, at det er flot og sødt, men det skal også fungere til en baby, og du ønsker mange muligheder for opbevaring, så legetøjet ikke kommer til at ligge overalt på gulvet. Du kommer til at blive glad for det, hvis du kan lave et system, der fungerer. På den måde, går oprydning langt hurtigere, og der er altid en del oprydning.

Opbevaring

Heldigvis findes der mange forskellige opbevaringskasser og bokse, og du kan hurtigt finde et system, der passer til dine ønsker. Det er meget smart, hvis du kan skrive navn på boksene, og så er det så hurtigt, når du skal rydde op. Børn kan også lide at hjælpe, så hvis de ser, at du går og putter ting i bokse, kan det være, at de også går i gang med det. Selv ting som stofbleer kan skjules på sådan en måde. Hvis du leder efter stofbleer, kan du se mere her.

Opbevaring kan være smart at bruge med næsten alle barnets ting, fordi så er der styr på, hvor de er, og samtidig er det en nem måde at holde alting mere eller mindre opryddet.

Farver

Det kan også være, at du ønsker at køre et bestemt farvetema på dit barns værelse. Det hele skal nogenlunde passe sammen, og du ønsker ikke, at det hele skal være fuldstændig tilfældigt. Der skal være tænkt over tingene. Du kan kigge på nogle farver, der enten komplimenterer hinanden flot eller også blot er i samme farvetone. Det kan være forskellige farver af f.eks. gul og så en anden farve, der kan supplere. Det handler blot om at finde det, som du synes er flot.