Skal du have en hjørnesofa? Se den fysisk, før du køber

At vælge den rette sofa kan du ofte kun, når du møder op i butikken og prøver at gå omkring og sidde i forskellige modeller i deres showroom. På den måde adskiller køb af sofa sig ikke stort fra køb af seng – du skal vide, om komforten er i orden. Vigtigt er det også, at du får en føling for, hvor meget sofaen faktisk fylder i stuen, for ofte er du nødt til at se, hvor meget 1,5 m længde faktisk er.

En Eilersen hjørnesofa kommer i moduler

Hvis du har godt med plads i stuen, skal du også have en stor sofa. Spørgsmålet er så, om du skal få en hjørnesofa eller to separate sofaer? Faktisk kan du få begge dele i én sofa ved at vælge sofaer, der består af moduler, som kan samles på kryds og tværs. Fx kan en Eilersen hjørnesofa som deres Dacapo-, Chess-, Gotham- og talrige andre sofaer splittes ad i to eller flere sofaer eller samles til én.

Skal du vælge en hjørnesofa?

Den klassiske L-formede hjørnesofa har sin berettigelse, når du har en stor familie bestående af en partner og evt. nogle børn, og du ønsker, at I alle skal kunne samles i stuen om aftnerne, uden at nogen føler sig forladt på en separat sofa eller lænestol. Og det er altid flot, når hjørnesofaen flugter perfekt med væggen. Ønsker du Eilersen hjørnesofa til stuen, kan du prøve modeller i København.

Ændr på sofaen løbende

At have to eller flere sofaer, der ikke hænger sammen, er det rette valg, hvis du vil give mor mulighed for middagshvil i én ende af stuen, mens dine unger ser tv i den anden. Det fede ved en Eilersen hjørnesofa er, at den tillader begge dele. Sofamoduler kan løbende sættes sammen på nye måder.

Tjek derfor tilbud på modulære hjørnesofaer.