Skal du bruge en kloakmester? De kan hjælpe på mange måder

Kloakker skal køre, uden folk tænker over det. For der er intet romantisk ved deres eksistens, men samtidig tjener de et vigtigt formål både for folkesundheden og for æstetikken. Så når kloakker går i uorden, skal de fikses. Her har du i moderne tider forskellige redskaber til din rådighed. Med en slange af filt eller glasfiber kan du fx lave strømpeforing inde i et defekt rør, så du kan støbe et nyt.

Find kyndige kloakmestre i det sønderjyske

Sådan noget lyder teknisk, gør det ikke? Nu er det selvfølgelig noget, du skal have en kloakmester til at udføre. Hvis du befinder dig i det sønderjyske med behov for ny kloaklægning eller reparation af eksisterende rør, kan du nemt finde det i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Langt de fleste opgaver, en kloakmester udfører, har lægmænd hverken udstyr eller viden til at udføre selv.

Punktreparation kan (måske) udføres uden dyr opgravning

Der, hvor et større arbejde som strømpeforing ikke er nødvendigt, kan det måske i stedet være fx punktreparation, der er aktuelt. I modsætning til hvad mange tror, så kan punktreparation af og til udføres, uden at du behøver grave rør op. Hvor at gå ind gennem en opgravning bliver aktuelt ved nogle situationer, kan punktreparationer tit også foretages ved at gå ind via brønde og husets afløb.

Kloakmester hjælper også med tilstopninger

Andre opgaver, kloakmestre kan udføre, tæller spuling af afløb, hvis problemet ikke er revner lavet af rotter, rødder og rystelser. Tilstopninger kommer du til livs på den måde, så vandet på ny får lov at cirkulere i rørene. Forud for meget kloakarbejde ligger tv-inspektion, hvilket en kloakmester også kan udføre. Du behøver derfor hverken stå med diagnostik eller behandling af dine ”syge” afløb selv.

Utætte og tilstoppede kloakker venter ikke – få en aftale med en kloakmester, når uheldet er ude.