Skal din terrasse have et nyt look?

Af din-nye-bolig - 17 Dec 2021

Selvom at det ikke lige er i denne tid, at vi bruger det meste af vores tid ude på vores terrasse, så er det ikke for tidligt at begynde og tænke over, hvordan du kan forbedre udearealerne til næste sommer. Mange af os elsker de lune og lyse aftener på terrassen med gode venner og et glas hvidvin. Ja faktisk, er det noget af det mest magiske ved den danske sommer, nemlig de lange, lyse sommeraftener, hvor det føles som om, at solen aldrig rigtig går ned. Synes du, at din terrasse godt kunne trænge til en opdatering? Så behøver det ikke nødvendigvis koste en formue, da små ændringer også kan give følelsen af ny terrasse.

Start med plantekasser

Der findes mange forskellige plantekasser på markedet, og hvis du ikke før har kigget på plantekasser, så bliver du måske lidt overrasket over hvor mange forskellige slags, der egentlig findes. Det gode ved det er, at du med stor sandsynlighed kan finde nogle plantekasser, som passer perfekt ind i din indretning af terrassen både i farve, materiale og størrelse. Plantekasser har flere fordele både funktionelt og æstetisk. En plantekasse passer bedre på planterne i forhold til vind og vejr, og samtidig kan du æstetisk bruge plantekasserne som en aktiv del af indretningen.

De mange forskellige valg

Som nævnt ovenfor, så er markedet for plantekasser stort. Du kan få plantekasser i mange forskellige størrelser, så de både kan pynte den lille altan og den helt store terrasse. Derudover kan du også få plantekasser i forskelligt materiale. Ofte bliver der valgt enten træ- eller aluminium plantekasser, da de henholdsvis kan skabe en varm stemning og er vedligeholdelsesfrie. Til sidste skal du også vælge farven på din plantekasse. Kører du træ, så skal du vælge farven på træet. Er du mere til aluminium, vil du ofte finde plantekasserne i sort.