Skab konkurrence i hjemmet med airhockey

Af Kevin - 06 Oct 2021

Elsker du konkurrence og alt den intensitet som der følger med? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med airhockey kan du bringe konkurrencen og intensiteten hjem til dig selv. Du kan have det på dit værelse, i stuen, i kælderen eller, hvor der nu ellers er plads. Du kan både finde det klassiske tomandsbord, men også finde andre udgaver af airhockey bordet. Ligegyldigt, hvad så vil du med spillet airhockey få flere timers underholdning og sjov. Det er om du er nybegynder eller ej så vil du finde spillet sjovt grundet dets store konkurrence element. Har du derfor et ønske om en masse spænding og massere af sjov, så skal du helt sikkert gå ind og kigge i udvalget, og finde dit næste spil airhcokey 

Hvad er Airhockey?

Airhockey er et sjovt arkade spil og har i mange år været en fast inventar i spillerhaler over hele verdenen. Spillet blev opfundet tilbage i 1972, og er egentlig ganske enkelt. Det går ud på at primært to spillere prøver at score ved at skubbe til en puck og så få den i hul. Det som er specielt ved airhockey, er at bordet er dækket med huller, hvor der kommer luft up, hvilket er med til at mindske friktionen mellem underlag og pucken. Det er luften, som gør er airhockey er et helt unikt spil, samtidig med at det er meget underholdende. Friktionen leder nemlig op til at man skal være hurtigtænkende, og så skal ens reflekser også gerne være i orden.

Airhockey er intenst og ekstremt sjovt

Det som gør at airhockey er noget specielt er at det er intenst og at der hele tiden er dueller, og man får aldrig rigtig nogle pauser får spillet er slut. Det er også et spil, hvor du bliver nødt til at fokusere hele tiden, hvis du gerne vil vinde. Der er også flere forskellige måder man kan spille spillet på. Du kan spille først til syv point, spille på tid, ellers så er det også muligt at få et tremands bord. På den måde tilføjer man en ny dimension til spillet. Så kan man selvfølgelig også invitere en masse venner over og spille en stor turnering.