Skab familietraditioner i det nye sommerhus

Det er muligt at få mange minderige oplevelser, når man tager hele familien i sommerferien. Det kræver ikke mere end en weekend fyldt med hygge og oplevelser i og omkring sommerhuset at skabe minder, der kan holde længe. Mange minder varer længe, men ved at skabe nye familietraditioner, kan de vare evigt.

Begynd at vinterbade

Et eksempel på en ny tradition, I kunne skabe i jeres nye sommerhus, er at vinterbade. Selvom et sommerhus umiddelbart er beregnet til brug om sommeren, skal du og din familie ikke føle jer forhindret i at komme der om vinteren. Hvis jeres sommerhus ligger i gåafstand til havet, kan I købe badekåber til alle i familien, som i blot kan trække om jer og have badetøj indenunder, inden I går ned til stranden for at vinterbade. Badekåber til damer er i en masse lækre kvaliteter, præcis som badekåber til mænd. De kan fås i økologisk bomuld, som vil føles behageligt og tilbyde rigeligt luksus på de korte gåture til og fra stranden.

Aftal et bestemt sommerhus-tv-program

En anden tradition, som er nem at gennemføre, er at se det samme program, hver gang I er i sommerhuset. Det kan for eksempel være noget så banalt som ”Hammerslag” eller ”Politijagt”. Pointen er, at I vil forbinde det med sommerhushygge og dermed gribes af stemningen, hver gang I ser det i sommerhuset. Hvis I vælger et program, I også ser derhjemme, vil det kunne sikre jer en hjemlighed og tryghed i sommerhuset. Nogle vil derimod foretrække at separere atmosfæren derhjemme og i sommerhuset.

Hav et fast morgenmadsritual

Det er en yderst opnåelig tradition at aftale at spise morgenmad på terrassen eller i udhuset hver morgen. Hvis ikke det er muligt grundet vejret, kan I i stedet aftale morgenmad i jeres nye badekåber eller morgenmad foran fjernsynet. Da vil I skabe noget at glæde sig til.