Skab en privat spaoplevelse derhjemme

Af din-nye-bolig - 21 Apr 2022

Trænger du til ekstra selvforkælelse, og kunne du godt tænke dig at have mulighed for at give dig selv et roligt øjeblik i varmt, boblende vand? Så kan det være tid til at anskaffe dig et udendørs spabad, så du kan tage spaoplevelsen med hjem i haven og forkæle dig selv, din familie og venner.

Hvad er dit behov?

Inden du begynder at undersøge, hvilke spabad, der findes på markedet, kan det være en god idé at gennemtænke, hvilke funktioner spabadet skal have for at opfylde dine krav. Et godt sted at starte er hvor mange personer, spabadet skal have plads til, og i samme ombæring finde ud af, hvor stor et udespa, du har plads til i haven. Dernæst skal du overveje, hvor meget ekstraudstyr du har behov for. Har du behov for en speciel aromaterapi indbygget i spabadet, flot LED-belysning i vandet eller mulighed for at kunne tilkoble din telefon til en indbygget højtaler? Det kan også være, du blot er ude efter et simpelt udespa af høj kvalitet, der blot skal give en god massageoplevelse. Der er noget til enhver smag.

Vigtige ting at være opmærksom på

Det er essentielt, at spaen ikke placeres på et ujævnt underlag. Du kan derfor med fordel placere den på en terrasse eller på fliser. Derudover er det vigtigt, at spabadet er isoleret ordentligt. På denne måde kan du undgå en ubehagelig overraskelse, når du modtager strømregningen, og du får en bedre oplevelse ved brug af dit udendørs spabad. Du kan ikke undgå, at det giver en stigning i dit strømforbrug, at du anskaffer dig et udendørs spa. Du kan dog reducere dit strømforbrug ved blandt andet at købe en cover jacket til spabadet, der isolerer ekstra godt. Hvis du kun bruger dit spabad en gang imellem, vil det ligeledes kunne betale sig at skrue temperaturen ned.