SevenSpoons tilbyder nordiske knive og Gyuto knive online
Af Kevin - 01 Jul 2022
Ønsker du nye knive, så er der flere forskellige at vælge imellem hos SevenSpoons. Det er en virksomhed, som forhandler knive af høj kvalitet via webshoppen sevenspoons.dk.
Det startede under Corona af Mikkel Nurby, der er uddannet kok og har været i faget siden teenageårene. Det gør, at han har erfaret, at det vigtigste værktøj i et køkken, det er en skarp kniv af god kvalitet såsom nogle nordiske knive eller japanske knive såsom en Gyuto kniv.
Nordiske knive i højeste kvalitet
Webshoppen har et fint udvalg af luksusknive såsom Santoku knive, der er nordiske knive fra Sverige. Produkterne hos SevenSpoons er af høj kvalitet, da virksomheden rejser verden rundt for at lokalisere de bedste smede.
De nordiske knives smukke design er udviklet i et tæt samarbejde med smedene. På den måde kan virksomheden gøre brug af smedenes traditioner og metoder til at fremstille flotte og funktionelle nordiske knive.
Når du står med en kniv i hånden fra dem, så vil du opleve det ergonomiske og æstetiske præg fra det danske design. Derudover bærer det præg af mange århundreders nedarvede smedetraditioner, der er garant for den stabilt høje kvalitet og funktionalitet.
De nordiske knive er gode til grøntsager, kød og fisk og er lavet med en metode, der sikrer en lang holdbarhed.
SevenSpoons er en webshop, der giver dag til dag-levering og 365 dages returret. Derudover har de tilfredshedsgaranti, hvis du skulle have spørgsmål til nordiske knive eller andre af deres produkter.
Gyuto kniv – en alsidig japansk kniv
En Gyuto kniv er en japansk favorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver.
De var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er i den sammenhæng, at deres navn kommer fra. Navnet betyder bogstavelig talt et “kosværd”. Dimensionerne på en Gyuto kniv spænder fra 150 – 390 mm., men knivene er ofte mellem 210 – 270 mm. lange. Bladenes tykkelse er typisk mellem 1,5 – 5 mm.
Køber du en Gyuto kniv, så får du en meget populær kniv og en klar favorit. Det er formentlig den mest brugte variant, og den er nem at benytte til at skære de fleste ting i køkkenet. I modsætning til andre japanske knive så er den “double beveled”, der betyder, at den er lige skarp på begge sider af bladet. Det gør, at kniven er meget nem at benytte både som professionel kok og som madglad amatør.
Når du vælger en Gyuto kniv, så får du en karbonkniv med et højt indhold af kulstof. Det gør, at den kan holde sig skarp længe og er nem at slibe op.