Serviceudlejning – få hjælp til den store fest

Skal du holde en stor fest med masser af gæster? Ønsker du at undgå at stå med hele oppyntningen selv? Så bør du kontakte en serviceudlejning.

Med hjælp fra serviceudlejning har du en masse muligheder, når det kommer til borddækning og pyntning. Du kan eksempelvis leje alt service, hvis ikke du selv har nok til det antal mennesker, der skal med til arrangementet og derefter selv stå for pyntningen. Du kan også vælge at lade serviceudlejning stå for det hele. Her skabes et flot visuelt udtryk, som du ikke behøver bekymre dig om, og dermed kan du have fokus på noget andet eller bruge tid for dig selv. Der er naturligvis mulighed for at være inde over borddækningen, og her tages altid udgangspunkt i selskabets tema, budskab og mål.

Det kan være smart at booke et par ekstra kuverter, hvis du i sidste øjeblik skulle få lyst til at invitere naboen eller en ny ven. Derudover er du også sikret, hvis noget skulle gå itu under borddækningen eller festen. Den helt store fordel ved serviceudlejning er, at du kan betale dig fra den store og besværlige opvask. På den måde kan du nyde arrangementet til fulde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om serviceudlejning.

Sådan foregår serviceudlejning

Produkterne udlejes i tre dage, en dag før arrangementet og en dag efter. En længere periode kan dog aftales, og hvis servicen skal bruges over en weekend, returneres det først mandag. Alt service skal afleveres rent, med mindre man selvfølgelig ønsker at slippe for opvasken.

Ødelægges et eller flere produkter, pålægges en erstatningspris pr. del. Det er naturligvis ikke gratis at bruge en serviceudlejning, til gengæld bliver det ikke nemmere at holde et stort arrangement med mange gæster, da du undgår den store opvask. Du skal altså heller ikke tænke på at samle nok service sammen, og du mister heller ikke noget af dit eget, hvis det skulle gå i stykker. Desuden får du professionel hjælp til borddækningen, hvis ikke du selv er erfaren i dette. Du kan altså med stor fordel overveje, om en serviceudlejning ikke er det værd.