Sådan undgår du uheld når du skal flytte

Følelsen af at flytte til en ny og bedre lejlighed eller hus, er noget af det bedste. Men først skal flyttedagen overstås. Det kan være du bor på femte sal, uden elevator, og bare slet ikke kan overskue at skulle op og ned ad trapperne med tunge skabe og møbler. Så hvis du står du med nøglerne til en helt ny lejlighed, eller du har solgt dit hus, og skal flytte i et nyt hus? Så kig med her, for at få en guide til hvordan du får en nemmere flytning.

Få nogen til at gøre det beskidte arbejde for dig

Ja… Flyttedagen er altså ikke det sjoveste man kan give sig til. Men her er der syn for sagen. Bestil et flyttefirma, der kan komme og flytte for dig. Dette gør dagen nemmere for dig og dine nærmeste, der ellers skulle løbe op og ned ad trapper, for at flytte alle dine ting. Her er det dejligt, at der kommer et team, der har lagt en plan for flytningen. På den måde går det hurtigt og effektivt.

Gør det selv

Hvis du er typen der gerne vil gøre det selv, uden hjælp fra et flyttefirma, kan det også nemt gøres. Her er det en god ide at samle en masse folk der kan hjælpe dig. Saml måske seks til ti personer – så bliver i hurtigt færdig med flytningen.

Ud over at samle en nogen der kan hjælpe dig, er det en god ide, at du har forberedt dig og lagt en plan for dagen. Inden flyttedagen kan det være en god ide at have alt pakket i flyttekasser, og have skrevet på kasserne hvad der er i, så alle ved hvilket rum kassen skal placeres i, i det nye hus eller lejlighed. På den måde bliver det nemmere for alle.