Sådan kan du gøre din seng hyggelig – også om dagen

Af din-nye-bolig - 28 Feb 2021

Rigtig mange bruger meget tid på deres værelse. Og det gælder især, hvis man bor hjemme, eller hvis man bor småt, så ens værelse næsten er det eneste rum, man har. Af den grund er der også mange, der bruger meget tid i sengen. Især i denne tid, hvor både skole og arbejde foregår hjemmefra. Mange bruger sengen til at lave lektier, hænge ud med deres venner, eller slappe af efter en lang dag. Derfor kan man lige så godt gøre noget ud af, at sengeområdet er et hyggeligt sted at være, også når man ikke sover.

Har du købt dig en ny seng? Overvejer du en boxmadras, så læs mere her, og kom bagefter i gang med at gøre den hyggelig.

Tæpper og puder

En rigtig god måde at gøre sengen til et behageligt sted at være, er at anskaffe dig et fint sengetæppe. Hvis du lægger et sengetæppe hen over din seng, vil den både se mere præsentabel ud, og den vil føles lidt mindre som en seng end som en sofa.

Tilføj gerne en masse puder, der kan gøre komforten, når du sidder i sengen, ekstra god.

Pynt på væggene

En anden måde, du kan gøre dit sengeområde hyggeligt på, er at hænge billeder op på væggene rundt om sengen. Det gør det mere personligt, samtidig med det giver noget at kigge på.

God belysning

En vigtig ting, hvis du bruger meget tid i sengen, er at have noget ordentligt lys. En god sengelampe kan gøre underværker for din tid i sengen.

Strøm

Hvis du laver lektier eller ser film i sengen, har du brug for strøm til din computer eller din telefon. Sørg for at have en forlængerledning med en stikdåse til dine ledninger tæt på sengen, så du altid har strøm på dine devices.