Sådan gør til klar til indflytterfesten

Når du flytter i en ny bolig, er der en masse ting, som skal på plads. En af dem er indflytterfesten, som mange holder for familie og venner, når de flytter ind et nyt sted. Denne er super hyggelig, men sommetider svær at klargøre til, når man lige er flyttet ind, og måske ikke er hundrede procent på plads endnu.

Inden gæsterne kommer, skal den nye bolig rengøres – det kan derfor være en god ide at tjekke, om du har de rengøringsprodukter, som du mangler i den nye bolig. Måske du skal have nye klude, nilfisk støvsugerposer eller glasrens på indkøbslisten?

Køb det ind, som du mangler

Når du skal gøre klar til denne indflytterfest, skal du højst sandsynligt have handlet forskellige ting. det er en god ide at sætte dig ned og overveje alle de ting, du mangler til denne fest, så du kan skrive det ned på en seddel.

På den måde glemmer du ikke noget på indkøbsturen. Dine gæster forventer højst sandsynligt en bid mad, når de kommer forbi. Hvis du endnu ikke har fået pakket dine køkkenredskaber helt ud endnu, kan det være en god ide at købe noget mad, som ikke skal laves fra bunden.

Alt behøver ikke være perfekt!

Selvom man måske ville ønske det, så behøver hele din bolig ikke se perfekt ud, til denne indflytterfest. Du er jo trods alt lige flyttet ind, og har måske ikke har tid til at pakke alle flyttekasser ud, eller indrette boligen helt færdig endnu.

Det gør ikke noget – dine gæster ved jo godt, at du netop lige er flyttet ind, og derfor ikke har haft muligheden for at færdiggøre alt ved boligen. Det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Indflytterfesten handler nemlig bare om at have det hyggeligt, og få indviet den nye bolig med familie og venner.