Sådan gør du dit hus mere værd

Går med salgstanker og vil du gerne sikre dig at dit hus er så meget værd som overhovedet muligt? Så er du landet det rette sted. I denne artikel har vi samlet nogle projekter, som du med fordel kan gå i gang med, hvis du gerne vil gøre dit hus klar til salg. Der er her tale om projekter, som både gør dit hus mere værd, sikrer dig en højere salgspris og samtidig gør dit hus mere attraktivt over for potentielle købere.

Udskift (dele af) taget

Hvis du har et ældre tag, der er ved at have nået sin maksimale levealder eller et tag, hvor enkelte tagsten sidder løst, er der generelt stor risiko for, at der kommer råd- og svampeskader i tagkonstruktionen. Det kan faktisk i værste tilfælde betyde, at hele træværket ender med at skulle skiftes ud. Det er langt billigere at udskifte selve tagbelægningen – og som minimum de dele af taget, som er beskadiget. Det skal dog nævnes, at det kun er en mulighed, hvis der ikke allerede er opstået fugtskader i træværket. Et nyt tag – eller som minimum et nyrenoveret tag – er meget attraktivt over for potentielle købere, da de så kan være sikre på, at de ikke skal ud og lægge en stor investering lige med det samme.

Renovér badeværelset

Et nyrenoveret badeværelse er generelt populært blandt potentielle købere. Boligsøgende kan nemlig nemt blive skræmt væk af outdatede og ældre badeværelser – og naturligvis det byggeprojekt, som følger med at rette op på dette. En renovering af badeværelset er også en god måde at tage hånd om skader, som på sigt ellers kan føre til fugtskader. Når du går i gang med at renovere badeværelset, bør du holde dig til materialer i tidløse og afdæmpede nuancer og tilføj i stedet farver på de genstande, der nemt kan skiftes ud, f.eks. lamper, håndklæder og planter. Du kan her med fordel få hjælp af denne murer i Vejle.

Det kan også være en fordel at tilføje et ekstra badeværelse til huset, hvis der er mulighed for det. Langt de fleste potentielle købere ønsker nemlig et hus med to badeværelser. Hvis du derfor har et ekstra pulterrum, kan det øge salgsværdien at lave dette om til et ekstra badeværelse. Her kan du også få hjælp af ML Murerservice.

Efterisolering

Manglende isolering er en sand energisluger – og det er noget, som potentielle købere generelt vægter meget højt, når de skal købe et nyt hjem. Det er derfor altid en god idé at efterisolere vægge og tag og derved reducere udgifterne til forbrug – og så vil det samtidig højne din boligs værdi, fordi det er noget, mange købere kigger efter, når de er på boligjagt.