Sådan frisker du hjemmet op

Det er forår og solens stråler er begyndt at vise sig fra sin gode side. Blomsterne springer ud. Det samme gør de fine, grønne blade på træerne. Når forårssæsonen begynder, er der mange der tænker i nye baner: Nye planter i haven, nyt overgangstøj i friske farver. Noget andet som du også kan finde træng til at friske op, er dit hjem – og det er altså oplagt at gøre det i forårssæsonen.

I denne artikel kan du læse om tre bud på måder, du kan opfriske dit hjem på:

Spartlet vægge

En måde at friske hjemmet op på kan være at få spartlet én eller flere af dine vægge derhjemme, fx i stuen. En spartlet væg giver væggen en glat og flot overflade, men med struktur på væggen alt efter hvordan spartlingen udføres. Du kan spartle din væg i lige præcis den farve, du ønsker dig. Har du fx en meget stilren stue i afdæmpet farver, kan en farverig væg skabe en fin kontrast. Malerfirma i Esbjerg er ét ud af mange af firmaer, som kan hjælpe dig med at få spartlet dine vægge professionelt.

Tapetsering af vægge

En anden måde at friske hjemmet op på kan være ved at få tapetseret én eller flere vægge. Vægge er en god måske at skabe et stilet look på, da væggen med sin store flade kan skabe udtrykket, du ønsker. Der findes massevis af forskellige tapet. Du kan eksempelvis overveje om tapetet på væggen skal være mønstret, farverig eller i neutrale farver. Det kommer helt an på, hvordan du ønsker at udtrykket i rummet skal være.

Farverige køkkenlåger

En tredje måde at friske hjemmet op på kan være ved at overveje, om du skal give køkkenet et mere farverigt look. Med Sprøjtemaling af køkkenlåger kan du få tryllet køkkenet om til et helt nyt look uden at lave større udskiftninger af møbler.