Sådan får du et godt kolonihavehus

Kolonihaven er et fantastisk sted. Her bliver den stressede hverdag skiftet ud med idyl og hygge. Idyllen er omdrejningspunktet for kolonihavehuset, og derfor er det også vigtigt, hvordan du både indretter dit kolonihavehus, og hvordan det samtidig bliver funktionsdygtigt. Det kan du læse mere om her. 

Langsigtede løsninger 

Kolonihavehuset er ikke overraskende kvadratmæssigt mindre end den normale bolig. Derfor kan det også være en god idé at investere i en vandvarmer. En vandvarmer bruger mindre plads end den normale vandbeholder, dermed kan du spare en masse plads i kolonihuset. Derudover bruger en vandvarmer primært strøm, når du rent faktisk skal bruge varmt vand, hvilket jo er genialt i det, du ikke opholder dig i længere tid i kolonihavehuset. 

Knald på farverne og kreativ opbevaring 

Hvis dit nuværende kolonihavehus har mørke vægge, så kan det hurtigt få huset til at virke mindre. Derfor er det en god idé at benytte dig af lyse farver, og på den måde vil rummet virke større end tilfældet. Du kan selvfølgelig også vælge en mørkere tone ved at købe tekstiler og kunst i mørkere nuancer. Derudover så er det også en god idé at få implementeret et spejl i rummet. Det kan både være en hel væg eller blot et enkelt. Netop ved at gøre dette, så vil rummet automatisk virke større. 

I forhold til at opbevare ting på en funktionel måde, så du undgår den rodede fornemmelse, så kan du opbevare ting under sengen. Du kan få flere forskellige modeller af senge, hvor der er tiltænkt opbevaring med. Det vil sige, at sengestellet indeholder skuffer, hylder eller andre smarte funktioner. Dermed kan du opbevare bøger og andet der. Husk også at passe på med at fylde rummet op med for mange nips ting, det kan nemlig hurtigt fremstå rodet. Nu er du klar til at indrette dit kolonihavehus.