Sådan får du en flot terrasse

Af din-nye-bolig - 25 Nov 2021

Der er ikke noget bedre end en terrasse. Her kan du sidde sammen med din familie, venner eller naboer, og nyde det skønne vejr. En terrasse er et godt samlingspunkt – terrassen kan både bruges til grillaftener, hyggeaftener med drinks eller bare til en afslapningsdag, hvor der skal slikkes sol. Skal du til og i gang med at gøre din terrasse klar til brug, så har du en masse ting, som du kan gøre. Vi har skrevet nogle idéer til dig i denne artikel, om hvordan du får hyggelig terrasse ude i din have.

Køb et solsejl

Du kan skabe en hyggelig oase og dejlig skygge ude på din terrasse med et solsejl. Det vil give dejlig skygge for dig og din familie, imens I sidder og nyder morgenmaden eller frokost ude på terrassen. Et solsejl vil dække over jer, så ingen kommer til at sidde direkte i sol. Med et solsejl kan du også få dækket dine havemøbler af for regn eller sollys, hvis du ikke vil have, at solen afbleger dine møbler. Herudover kan du stadigvæk nyde af udsigten til din have, hvis det skulle regne. Fordi med et solsejl er du altid tildækket.

Køb en urtekasse

Med en urtekasse kan du gro dine egne urter til madlavningen. På denne måde har du altid friske urter, som du kan tilføje til dine lækre retter. En urtekasse kommer i forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dine behov. Du kan plante forskellige urter i kassen, så du har et godt udvalg at vælge imellem. En urtekasse kan pynte pænt ude på din terrasse, så selv hvis din terrasse ikke er stor, så du kan skabe din helt egen lille gårdhave med en urtekasse.

Køb lanterner

Lanterner kan give dejlig belysning ude på din terrasse, når du skal hygge med familien eller vennerne. Lanterner er perfekte til de sene sommeraftener, hvor der stadigvæk er lidt lyst. Du kan vælge lanterner i forskellige størrelser, og placere dem rundt omkring på din terrasse. Sørg for at finde nogle lanterner, der kan stå imod det værste slags vejr, så de ikke pludseligt skulle gå i stykker.