Roder garderoben en smule? Læs med her og få tips til en organiseret tøjskuffe

Bare rolig. Du er ikke den eneste som til tider godt kan føle at din garderobe roder bare en smule. Nogle gange får hverdagen taget over, og det handler mere om praktikalitet end orden og æstetik i garderobeskuffen- eller skabet. Men frygt ej. Der findes heldigvis tips og tricks til hvordan du nemt og enkelt kan skabe orden i dit tøj, så det både er praktisk nemt at finde det du skal, men også ser præsentabelt ud.

Hvor kan du så starte?

Et godt sted at starte er at overveje om rodet skyldes, at du har for meget tøj som du ikke bruger i det daglige. Mange af os er rigtig gode til at gemme de gamle sager, og det er som udgangspunkt jo godt ikke at købe for så at smide ud hurtigt. Du kan overveje om det skaber rod i skuffen. Læs mere her hvis du er nysgerrig på hvordan skufferne kan gøres mere organiserede. Måske viser det sig at noget af dit gamle tøj, kan gives videre til nogle andre som kan få glæde af det.

Find ud af kategoriseringer

Mange gange skyldes rod også manglen på systemer i klædeskabet. Et nemt trick er at kategorisere tøjet og tilbehøret efter emner og kategorier, såsom træningstøj, nattøj eller noget helt tredje som giver bedst mening for dig. Så er det både nemmere at finde det du skal, når du skal, men det kan også se meget bedre ud i forhold til at skabe en sammenhæng i din garderobe.

Brug eventuelt dedikerede produkter til formålet

Når du har gjort alt det forstående, så kan du måske få lyst til at gøre endnu mere. Online kan du finde rigtig mange produkter, som hjælper med organiseringen. Der findes for eksempel skuffeinddelere som hjælper med organiseringen i skufferne.