Profilmetal A/S – Stort udvalg af vindskeder og stålprofiler

Profilmetal A/S fremstiller stålplader på egen fabrik. Disse leveres til forretninger, der gerne vil kunne tilbyde tag- og facadeløsninger i høj kvalitet med op til 40 års garanti. Kvaliteten er et resultat af fabrikkens store erfaring med produktion og materialer, der startede helt tilbage i 1994. Du finder således en lang række kvalitets stålprofiler på www.profilmetal.dk, der for eksempel omfatter en vindskede.

Vindskede i Alu-Zink?

En vindskede er en vigtigt del af de fleste tagkonstruktioner, idet den forhindrer regn og sne i at komme ind under taget og resultere i vandskader, fugt eller råd. Hos Profilmetal A/S finder du forskellige modeller af vindskede inddækninger, der føres som standardinddækninger. Vil din virksomhed gerne kunne forhandle en Aluminium vindskede eller en Zink vindskede, tilbydes dog hverken eller, men i stedet en vindskede i Alu-Zink. Denne model er en god løsning på produkter i enten Aluminium eller Zink, og kan desuden forhandles med 20 års garanti. Hos Profilmetal A/S fås en vindskede i mange forskellige mål, og kan udover dette også produceres i specialmål. Du behøver bare at indsende en tegning af den ønskede konstruktion og de ønskede mål, hvorefter et godt tilbud sendes direkte tilbage i din retning.

Specialister i alle typer stålprofiler

Stålprofiler fra Profilmetal A/S omfatter derfor mange forskellige modeller, mål og materialer. En ståltrapez er for eksempel en af de mange stålprofiler, som forhandles i stor stil. Ståltrapezer er ideelle til flere forskellige formål, hvilket er medvirkende til deres store popularitet. For eksempel kan en ståltrapezplade bruges til at bygge eller renovere tage, men de er også brugbare i forbindelse med konstruktion af facader. Modellerne TP19 og TP20, der er nogle af de bedst sælgende modeller, kan for eksempel bruges til mindre projekter, som carporte, haveskure og brændeskure, samt større projekter, som haller og lagerbygninger. Du kan vælge mellem stålprofiler i højder fra 18-35 mm, der alle er CE-godkendte. Denne certificering betyder ikke bare, at kvaliteten er høj, men også at produkterne kan sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Ligeledes kan du tilvælge antikondens på alle typer af plader, samt vælge mellem levering eller afhentning på fabrikken. Hos Profilmetal A/S fremstilles alle stålprofiler nemlig på egen fabrik, og forhandles derefter videre til virksomheder til meget gode priser.

Besøg derfor www.profilmetal.dk, hvis du vil have fingrene i stålprofiler til tag- og facadeløsninger, der passer både større og mindre projekter. Har du brug for hjælp med dine specifikke behov, kan du også her finde kontaktinformationer på erfarne medarbejdere, der hjælper dig på vej med et smil!