PROFESSIONEL RÅDGIVNING TIL PRIVATE OM SOLAFSKÆRMNING, GARDINER OG AKUSTIKLØSNINGER

Af Kevin - 30 Jun 2022

DEN RETTE RÅDGIVNING TIL DIN BOLIG INDRETNING

Living Art rådgiver og forhandler markedets flotteste solafskærmning og tekstiler til gardiner af høj kvalitet. Her er alle typer for solafskærmning, markiser, afpassede tæpper, smarte løsninger til akustik og naturligvis alt indenfor motoriserede funktioner.

Hvert et produkt er nøje udvalgt hos vores leverandører, vi har øje for bæredygtige materialer samt alt der kan være med til at påvirke indeklimaet.

 

Det giver de bedste forudsætninger for, at give den bedste rådgivning samt det bedste udvalg af eksklusive produkter til din bolig. Uanset om opgaven vedrører en hel lejlighed eller et helt hus såvel indvendig som udvendig solafskærmning, så klarer vi opgaven for dig.

 

Du kan få en præsentation af de erfarne erhvervskonsulenter omkring miljøvenlige- og energibesparende gardiner, indvendig såvel som udvendig solafskærmning, akustik og afpassede tæpper fra Living Art.

 

KREATIVE LØSNINGER PÅ VINDUER MED SOLFILM

Dekoration på vinduer og døre skaber liv og fornyelse. Uanset om det er til børneværelset, soveværelset, eller stuen, er det kun fantasien, der sætter grænser og der er mange muligheder for at designe solfilm om til enten spindelvæv, knust glas, eller helt almindelig solfilm afskærmning.

 

Der er besparelse på energiomkostningerne med solfilm på døre og vinduer. Man får et bedre indeklima i de varme måneder, reducerer blænding og gener for øjnene. Solfilm er varmeafvisende, reducerer udgifter til aircondition og forstyrrer ikke mobil-signaler.

 

Hvis man vælger solfilm, kan rummet holdes køligere ved at reducere overophedning i de varmere måneder, mindsker interiøret at falme og hjælper dig med at beskytte dine trægulve bedre mod varmen.

 

Solfilm kan holde glasset samlet, holder indbrudstyve og flyvende genstande ude og beskytter mod graffiti. Vælg den kvalitet i solfilm, som passer bedst til opgaven. Der er endvidere mulighed for matteret solfilm og folie med mønster. Living Art hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

 

Du vil kunne læse mere her og dermed booke en konsultation med en af de dygtige konsulenter der kan give dig råd og vejledning til netop din bolig: https://livingart.dk/solfilm/