Pixojet – Danmarks nye blækkonge (som også er meget mere end dét!)

Pixojet – Danmarks nye blækkonge (som også er meget mere end dét!)

Træt af at skulle punge store summer op af lommen for originale forbrugsstoffer til din printer?

Så gør dig selv, og ikke mindst din pengepung, en tjeneste og læg vejen forbi webshoppen Pixojet.dk.

Pixojet er én af Danmarks førende online-forhandlere af billige, kompatible printerpatroner og lasertonere af kompromisløs kvalitet, som vil kunne reducere både privatkunders og erhvervskunders printomkostninger markant.

Danmarks billigste blækpatroner og lasertonere

Hos Pixojet skal du ikke betale mere end højest nødvendigt for blæk og toner; alle kompatible blækpatroner og lasertonere købes direkte igennem nøje udvalgte tredjepartsproducenter, hvorfor udsalgspriserne er presset helt i bund til stor gavn for dig som forbruger – særligt hvis du har et stort printbehov.
Køber du kompatibelt blæk og toner igennem Pixojet, garanteres du Danmarks billigste priser, da du her får prisgaranti.

De af jer, som sværger til kun at anvende originale forbrugsstoffer fra printerproducenterne HP, Brother, Epson, Canon m.fl., går heller ikke forgæves ved at aflægge et besøg hos Pixojet; originale blækpatroner og lasertonere fås også at købe hos pågældende webshop, men kompatible forbrugsstoffer er Pixojets speciale og kompetenceområde.

Kompatible printerpatroner og lasertonere har dannet grobund for virksomhedens eksistens og er fortsat, den dag i dag, virksomhedens kerneprodukter, som flere hundrede kunder dagligt besøger webshoppen for, for at afgive en bestilling herpå.

Meget mere end printerpatroner og lasertonere

Foruden billige forbrugsstoffer til printere kan du hos Pixojet også få dækket et væld af andre købsbehov; Pixojet.dk har nemlig i årenes løb udviklet sig til lidt af en ’Superstore’, hvor du med få klik bl.a. også kan bestille printere, kontorartikler og -udstyr, populært legetøj til børn og forskelligt elektroniktilbehør.

Det brede sortiment på hjemmesiden består af produkter fra store, kendte danske og udenlandske mærker samt no-name produkter og produkter produceret i egne brandnavne.

Alle produkter købes igennem Pixojets eget indkøbskontor i Danmark og i Kina, og det er særligt no-name produkterne og produkterne produceret i egne brandnavne, som virksomhedens mange kunder foretrækker at lægge i den online indkøbskurv og klikke hjem.

Har du ikke selv tidligere stiftet bekendtskab med Pixojet, så er den pågældende webshop bestemt et besøg værd.

Foruden at du hos denne webshop kan få dækket adskillige købsbehov samlet ét sted, så finder du detaljerede beskrivelser af alle produkter i sortimentet, som gør bestillingen nem, og som sikrer, at du får bestilt præcis den eller de produkter, som matcher dine behov.

Fleksibel betaling & levering

Betalingsmulighederne er desuden mange; du kan hos Pixojet vælge at betale for dine varer med Dankort, VISA, Mastercard, Viabill, MobilePay, Paypal, Klarna m.fl.

Det samme gør sig gældende for leveringsmulighederne; Pixojet samarbejder med DAO, GLS og Postnord, og hvad end for én fragtudbyder du måtte foretrække, kan du vælge at få din ordre leveret hjem til døren eller til nærmeste pakkeshop/pakkeboks til nogle af landets billigste fragtpriser.

Er du bosiddende nær virksomhedens danske kontor og lager på Siriusvej 17 i Ikast, kan du også vælge at afhente din pakke hos Pixojet og dermed også spare fragtgebyret.

Gode kontaktmuligheder

Skulle du på noget tidspunkt, enten før, under eller efter en ordreafgivelse, ønske at komme i kontakt med virksomheden, så er dine kontaktmuligheder også mange.

Virksomhedens erfarne, danske kundeservice kan kontaktes per telefon, mail samt live-chat, så alle tvivlsspørgsmål du måtte have, eventuelle reklamationer, ris og ros eller andet kan blive besvaret og håndteret lynhurtigt og på professionel og venlig vis.

Er du interesseret i at vide, hvad andre kunder synes om Pixojet? Så hop ind på Trustpilot og læs virksomhedens anmeldelser.
– måske blot ét par af dem, medmindre du er rigtig læselysten.

Knap 16.300 kunder har i skrivende stund givet deres mening til kende om virksomheden ud af hvilke knap 14.700 er ’Fremragende’ og ’Gode’ anmeldelser.

God fornøjelse!