Pillemadsen forhandler træpiller og træbriketter

Skal du være sikker på, at du kan varme hjemmet op, når vejret skifter? Så tag ind forbi Pillemadsen, hvor du kan finde træpiller, træbriketter og andet brænde, der kan bruges i pejse, pillefyr o.l. Du kan være sikker på, at de leverer brændsel i høj kvalitet direkte til din adresse.

Lava træpiller er lig med effektivt brændsel

I de kolde måneder er det uden tvivl vigtigt, at du har træpiller til opvarmning. Pillemadsen har et bredt udvalg af træpiller i både 6 mm og 8 mm. Du kan bestille træpiller i sække og i bigbags. Deres træpiller i sække bliver leveret på paller med mellem 10 og 16 sække. Alle træpiller er lavet af 100 % træ. Træpillerne er lavet af savsmuld og spåner fra forskellige træsorter som bl.a. eg, bøg og fyr. Det bliver sammenpresset ved højt tryk, som frigiver træets naturlige bindeled. Det er netop det, der gør, at træpiller er stabile, stærke og har en god brændværdi. På siden kan du finde træpiller fra kendte mærker som FireHeat, Heatlets, Lava, Barlinek og mange andre. Fælles for dem alle er deres gode kvalitet. Du bør derfor tage ind forbi pillemadsen.dk, hvis du har brug for træpiller i høj kvalitet.

Varm hjemmet op med træbriketter fra Pini Kay

Pillemadsen kan dog også byde på træbriketter, der er et fantastisk alternativ til det traditionelle brændsel. Træbriketter kan fås i forskellige varianter, som du skal vælge ud fra, alt efter om du skal bruge dem til kakkelovn, pejs, bålsted eller andet. Ligesom træpiller, er træbriketter et bundsolidt valg. De er nemlig lavet i 100 % træ. Desuden er der ingen harpiks, bark og knaster i træbriketter, hvilket garanterer en mere jævn afbrænding i forhold til almindeligt brænde. Som med pillerne er træbriketterne presset hårdt – hvilket de er nødt til for at give den jævne varme i lang tid, fremfor ujævn varme med kort levetid. Der er ingen farlige eller giftige gasser i de træbriketter, du finder på siden. De er alle sammen lavet af naturlige produkter, der kan være lige så gode til optænding som til brændsel. Du finder træbriketter fra kendte mærker som Barlinek og Pini Kay i blandt andre. De sørger altid for at producere godt og effektivt brændsel. Mangler du træbriketter bør du derfor tage ind forbi pillemadsen.dk.

Pillemadsen har i mange år forhandlet træpiller og træbriketter og har derfor også en stor viden indenfor branchen. De vil altid være klar til at besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have.