Pift din boligs ydre op med disse 3 tips

Det kan ikke undgås, at facaden på dit hus falmer med tiden – det er faktisk helt naturligt. Der er dog heldigvis en række ting, du helt selv kan gøre, hvis du gerne vil give din boligs ydre nyt liv. Læs med videre og få 3 gode tips og tricks til, hvad du kan gøre.

Udskift husets tag og vinduer

Du bør tjekke husets tag og vinduer med jævne mellemrum, for de holder ikke evigt. Er der en utæthed eller anden form for fejl, kan det resultere i træk, vandskade og lignende. Derudover kan et gammelt tag også få din boligs ydre til at se knap så indbydende ud. Vil du pifte din bolig op med nyt tag og vinduer, men kniber det med at finde plads i økonomien nu og her, så lån penge i dag.

At låne penge er dog ikke nogen nem løsning uden konsekvenser. Så derfor skal du tænke dig nøje om, inden du låner penge. Du bør altid se på lånets ÅOP, også kaldet årlige omkostninger i procent, for at få det fulde billede af lånets omkostninger. Har du andre alternativer, end at optage et lån, så er det klart en bedre løsning.

Giv fliserne en algebehandling

Ser fliserne i indkørslen grumsede, beskidte og algebefængte ud? Det er heldigvis et problem, der let kan løses. Med en algebehandling eller algerens vil fliserne fremstå skinnende rene og dermed få din boligs ydre til at fremstå langt mere indbydende og præsentabelt.

Sæt prikken over i’et ved at male facaden

Med tiden vil malingen på dit hus’ facade krakelere grundet det varierende vejr herhjemme i Danmark. Heldigvis er der ikke det, en klat maling ikke kan klare. Vil du ændre looket på din boligs ydre, kan du med fordel kaste dig ud i at male facaden i en helt ny farve.