På udkig efter en færdigmonteret tavle eller LK Fuga stikkontakter? YouSave.dk har alt i el-artikler til gode priser

YouSave.dk er stedet for el-artikler! Mangler du el-artikler såsom stikkontakter, gruppetavler eller lamper, står YouSave.dk nemlig klar med et bredt sortiment, der egner sig til både hjemmet og arbejdspladsen. Dit indkøb leveres inden for bare 1-3 dage og fås altid til gode priser — også uden om udsalg og højtider!

LK Fuga stikkontakter i et væld af stilrene design

En produktserie, der sælges mange produkter af på www.yousave.dk, er serien LK Fuga fra Lauritz Knudsen. En LK Fuga stikkontakt er den klassiske danske stikkontakt, de fleste mennesker nok har stiftet bekendtskab med i enten hjemmet eller på arbejdspladsen. Dens simple design egner sig nemlig til alle typer boliger, lokaler og funktioner, da den ikke trækker unødig opmærksomhed, men i stedet gør præcis, hvad den er lavet til — nemlig at tænde og slukke for strømmen. Du kan købe LK Fuga stikkontakter i både hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic. Disse er farver, der går uset hen i det fleste hjem eller lokaler, samtidig med at de passer de fleste møblementer. LK Fuga serien dækker desuden flere forskellige typer stikkontakter. For eksempel har en LK Fuga Pir Sensor vundet popularitet, da du med denne model bare behøve at stikke hånden frem foran væggen for at både tænde og slukke for lyset.

Vælg en færdigmonteret tavle, der matcher dine behov

Er det i stedet en færdigmonteret tavle, du leder efter, har du ligeledes masser at vælge imellem hos YouSave.dk. En færdigmonteret tavle fås i flere forskellige varianter, der alle er bygget i afdækninger fra Lauritz Knudsen og komponenter typisk fra Schneider Electric. De er ligeledes alle lige til at sætte op i hus eller lejlighed, da de naturligvis lever op til de krav, der skal til for en fuldt fungerende gruppetavle. De er for eksempel CE-mærkede og kommer med alle nødvendige dokumenter, såsom en varmetabsberetning og et diagram over selve tavlen. De fås ligeledes i enten hvid eller lysegrå og sågar specialbyggede. Finder du nemlig ikke lige den tavle, der passer dit byggeprojekt eller din lejlighed, tilbyder YouSave.dk at fremstille en specialbygget gruppetavle til dig og dine behov. Du udfylder bare de data, dit projekt kræver, og får efterfølgende en færdigmonteret tavle leveret både nemt, hurtigt og billigt. De gode priser er der nemlig masser af på www.yousave.dk, og de holdes lave hele året rundt.

Når du besøger www.yousave.dk, mødes du ikke bare af et flot sortiment af el artikler, men ligeledes en kundeservice, der altid står klar med råd og vejledning på enten mail eller telefon.