Opnå mere privatliv gennem Robinia hegnspæle

Af Kevin - 15 Jun 2022

Robinia hegnspæle er en fantastisk måde at tilføje privatliv og sikkerhed til dit hjem på. De er fremstillet af naturligt robinietræ, så de er stærke og holdbare. Robinia-pæle fås i forskellige størrelser og former, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. Robinia-pæle er nemme at installere og holder i mange år. Bestil Robinia hegnspæle i dag, og nyd den ro i sindet, der følger med, når du ved, at dit hjem er sikkert og trygt. Robinia hegnspæle er også en fantastisk måde at tilføje lidt stil til din have uden alt det besvær, der er forbundet med at vedligeholde en hæk. De fås i alle mulige stilarter og designs, så du kan finde det perfekte look til din have. Bestil Robinia hegnspæle i dag, og begynd at nyde din nye frihed og lækre havelook.

Robinia hegnspæle har mange fordele

Robinia hegnspæle har mange fordele. For det første er de imprægneret efter gældende danske regler, hvilket betyder, at de er garanteret 100% krom- og arsenfri. Desuden tørres stolperne inden imprægneringen for at optimere optagelsen af imprægneringsvæsken. Dette resulterer i en stærkere og mere holdbar stolpe, der kan modstå alle slags vejrforhold. Robinia hegnspæle er også fræset hele vejen rundt, affaset i den ene ende og spids i den anden ende, hvilket gør dem perfekte til brug i alle typer hegn. Men de er især velegnede til heste- og kvæghegn.

Robinie hegnspæle er fremstillet af langsomt voksende robinietræ

Robinie hegnspæle er fremstillet af langsomt voksende robinietræ, som er trykimprægneret i klasse NTR-A. Dette gør Robinia-pælene særligt velegnede til kvæghegn, da du kan montere forskellige størrelser trådhegn på Robinia-pælene. Robinia-pælene er nemme at montere, da de blot skal hamres ned i jorden. Dermed er det ikke nødvendigt at grave huller. Du kan også leje en benzindrevet hammer i dit lokale byggemarked, hvilket gør tingene lidt lettere, når du kommer op på tykkere størrelser. Sortimentet af trådhegn findes i mange forskellige maskestørrelser, så du kan vælge det, der passer til dine behov. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig er fyldigt svar. Så du med ro i maven kan handle sikkert, og frit uden ikke at vide hvad du køber.