Oplever du problemer med din kloak?

Af din-nye-bolig - 23 Oct 2021

Er du lige flyttet ind i dit drømmehus, og oplever du problemer med din kloak? Det er vigtigt, at du gør noget ved problemerne hurtigst muligt, så problemerne ikke vokser. Men hvad skal man egentlig gøre, når man står med en kloak, der afføder problemer? Det kan du læse meget mere om i det følgende.

Kontakt en autoriseret kloakmester

Uanset hvilke former for problemer, du oplever med din kloak, så er det som udgangspunkt en god idé at tage kontakt til en autoriseret kloakmester. Hvad end du har mistanke om rotter, oplever en stærk kloaklugt eller har lagt mærke til, at vandet løber meget langsomt igennem dine afløb. En kloakmester har nemlig det fornødne kloakudstyr og de rette kompetencer til at få styr på dine kloakproblemer.

Er du selv uddannet vvs’er eller kloakmester, men mangler du det helt rigtige kloakudstyr til at få styr på dine kloakproblemer? Så kan du finde alt inden for kloakrensning og kloakrenovering, herunder kloakudstyr hos C-tv.

Forebyg problemer med din kloak

Det kan være til stor frustration at købe et hus, for dernæst at opleve en masse bøvl med din kloak. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at forebygge og undgå problemer med din kloak fremadrettet.

Du bør for eksempel ikke putte ting i dine afløb, som ikke hører hjemme der. Det gælder blandt andet hygiejnebind, bleer, vatrondeller, hår fra din hårbørste og lignende. Dette kan nemlig stoppe afløbet.

Derudover har din kloak også godt af at blive renset og spulet igennem fra tid til anden. På den måde kan du få renset ud i din kloak og blandt andet få fjernet de hår, der automatisk vil samle sig, når du eksempelvis tager et brusebad. Ved at vedligeholde og passe godt på din kloak, kan du undgå yderligere problemer med din kloak.