Moderne pilleovne fra Himmerlands Pejsecenter

Leder du efter en god pejs til dit hjem, kan du være sikker på, at Himmerlands Pejsecenter er det rette sted for dig. De er eksperter i pejse, pilleovne, gaspejse og brændeovne. Du kan derfor også finde Hwam brændeovne i høj kvalitet som et af mange gode mærker.

Pilleovne fra Himmerlands Pejsecenter er miljøvenlige

Vælg god fyringsøkonomi med pilleovne fra Himmerlands Pejsecenter. De har unikke løsninger til de moderne hjem, så det er muligt at finde pilleovne, der matcher alle hjem. De går op i miljøvenlige løsninger, og derfor fører de også kun produkter, som overholder de skrappeste miljøkrav. Er du på udkig efter en pilleovn, kan du være sikker på, at de tænker miljøet ind i din løsning. Pilleovne fås i mange forskellige variationer. Fælles for dem alle er deres høje kvalitet, og selvfølgelig at de er det bedste valg for miljøet. Pilleovne kan fås med glaslåge, så du kan se flammen danse. Det giver et traditionelt og romantisk udtryk i dit hjem og er et lækkert sted at sidde og læse på de kolde vinternætter. Du kan vælge støjsvage pilleovne med praktisk bagbeklædning, der gør det lettere i forhold til rengøring. Lær meget mere om pilleovne, og hvorfor de er gode for økonomi og miljø på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Find en Hwam brændeovn med SmartControl

Du kan hos Himmerland Pejsecenter finde den perfekte Hwam brændeovn til dit hjem. Det danske mærke er det rette valg for enhver, der ønsker en brændeovn i høj kvalitet. En Hwam brændeovn er af godt design, teknologi og håndværk. Det er derfor alt, du skal bruge, når du ønsker en brændeovn i hjemmet. En Hwam brændeovn er meget mere end blot en varmekilde – det er et møbel, et udtryk og en del af dit hjem. Hwam brændeovne findes i flere forskellige design, så det er muligt at finde en, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Med Hwam brændeovne kan du vælge mellem to typer styringer. Det er autopilot og SmartControl. Autopilot er en mekanisk styring, hvorimod SmartControl er en elektronisk styring, som kan reguleres fra en app på mobilen. En Hwam brændeovn kan byde på utroligt meget for dig, der både tænker på miljø og design. Du kan lære meget mere om Hwam brændeovne og finde frem til det bedste valg for dig hos Himmerland Pejsecenter.

Hos Himmerlands Pejsecenter er god service et mantra – tager du kontakt finder, de ikke bare den bedste løsning til dig, men tilbyder også skarpe priser på deres smarte produkter.