Minilæssere, der kan klare enhver opgave

Af Kevin - 24 Mar 2023

En minilæsser er til dig der har brug for en aflaster i det daglige eller til større vedligeholdelsesopgaver som fx græsslåning, køre med brænde, en omfattende omlægning af haven eller lignende. Det anerkendte mærke MultiOne er eksperter i minilæssere og udbyder en bred vifte af modeller der kan klare enhver opgave.

Der kan eksistere en idé om at minilæssere ikke er nær så effektive, som dem i oprindelig størrelse. Det er dog bestemt ikke tilfældet med de praktiske minilæssere, der er gode til de fleste vedligeholdelsesopgaver. MultiOne der udbyder den populære Serie 1 er belejlig for brugere, der skal klare vedligeholdelsesopgaver til privat brug, særligt rundt om bygninger. MultiOne minilæsser er til dig der vil have en alsidig, effektiv og smidig læsser.

MultiOne minilæsser fejer både ben og blade væk

Der har spredt sig en ærgerlig idé om at minilæsseren ikke er lige så praktisk og effektiv som den i oprindelig størrelse. Den idé skal man ikke lytte til, da minilæsseren er lige netop alt dette. Har du sat dig for at omlægge din have, er en MultiOne minilæsser perfekt til at samle græs og blade op, samt køre brænde frem og tilbage. Den samler blade og andre grønne materialer væk i en sådan fart, at det fejer benene væk under dig. Skal du bruge læsning af tungere materialer er en Kubota minilæsser oplagt. En Kubota minilæsser er yderst alsidig, og er særligt funktionsdygtig når det kommer til løft og transport af tunge materialer. Den kan bl.a. klare opgaver indenfor landbrug, byggeri, gartneri og anlæg. En Kubota minilæsser er foruden dets praktiske funktioner, også eksperter i førerkomfort og behagelige arbejdsforhold. Giv bagen en komfortabel oplevelse.

Godt at vide om MultiOne minilæsser

Den smarte og smidige minilæsser er velegnet til private brugere, der har behov for løft og transport af diverse “grønne” materialer. MultiOne Serie 1 fra JMJ Brørup, som er deres førende serie, udbyder en minilæsser der har 3 hjul, hvilket gør en MultiOne minilæsser betydeligt mere smidig. MultiOne minilæsser kræver næsten ingen sving eller drejninger, hvilket sparer både tid og arbejdsbelastning. MultiOne 1.1 har følgende egenskaber:

  • 3wd hydrostatiske transmission med differentialespærre
  • 3 hydraulikventiler
  • Selvnivellerende teleskoparm
  • Joystick med 4 funktioner
  • Justerbar og ergonomisk sæde
  • Mekanisk parkeringsbremse

Særligt det justerbare og ergonomiske sæde gør det til en fornøjelse at benytte sig af MultiOne minilæsseren. Tag sagen i egen hånd, når haven skal omlægges, og klar opgaven i bedste stil med MultiOne minilæsseren.