Mangler du inspiration til nye flottegulve? Så læs med her!

Står du og overvejer at få skiftet dine gamle gulve med et nye smarte flottegulve, men er i tvivl om, hvad der passer til hjemmet og hvad du skal vælge? Her kommer nogle tips og tricks til inspiration og valg af nye gulve i hjemmet.

Kun fantasien sætter grænser!

Der findes et hav af forskellige typer flottegulve, herunder trægulve, vinylgulve, linoleumsgulve og mange flere! Og ikke nok med at der findes mange forskellige materialer; der findes også et utal af mønster og sammensætninger. Det behøver ikke være kedeligt at få nyt gulv, så tænk ud af boksen og sammensæt dit nye gulv lige som du har lyst! Kun fantasien sætter grænser. Mange nye gulve er i dag lavet af bæredygtige materialer, der både er skånsomme for naturen under produktionen og når det senere skal nedbrydes, efter det har tjent mange som gulv. Spørg dig frem, hvis du er i tvivl om dit drømmegulv er bæredygtig og af ordentlig kvalitet, så det kan holde mange år!

Svært at vælge…

Det kan være svært at se for sig, hvilke flottegulve der kunne passe godt til sin bolig. Hvis du er i tvivl om, hvad der findes og hvordan forskellige gulvtyper, passer ind i forskellige hjem, kan det være en idé at samle inspiration fra venner, familie og andre bekendte. Lig mærke til, hvordan andres hjem ser ud og dan dig en forestilling om, hvordan dette ville se ud i netop dit hjem. På den måde kan du få mere overblik over, hvad du i hvert fald ikke kan lide og hvad der måske vil være flot i dit hjem. Foruden inspiration hos andre, er det ofte muligt at få en prøveserie med hjem fra gulvforhandlere, så har du både tid til at bestemme dig og mulighed for at se, hvad der passer bedst til hjem.