Lys dit hjem op med en flot lampe

Af Heymedia Partners - 20 Jan 2022

En bolig føles først som et hjem når personlighed, hygge og lys er bragt ind i boligen. For uden disse elementer kan en bolig ikke få sin personlighed, og dette er vigtigt for at få følelsen af et hjem frem i en bolig. Derfor er det vigtigt at efterlade sit personlige præg på hjemmet, så du føler dig hjemme hver gang du træder ind i boligen. Derudover er det også vigtigt at få lys ind i dit hjem, så den hyggelige atmosfære giver plads til liv og glade dage. Du kan både lade lys komme ind i hjemmet via naturligt lys fra vinduer, men du kan også lyse dit hjem op med flotte lamper.

Pendel er et tidløst design

Pendel refererer til lamper, som hænger ned fra loftet. Dette kan enten være via en ledning, et reb, en metalstang eller en kæde. En pendel lampe får kun lys fra én pære i hver lampe, så stilhed og enkelthed mødes i denne flotte løsning. Oftest har de en lampeskærm i et eller andet design fastgjort, så lampen får mere personlig og interesse, samt for at reducere blændingen fra pæren. 

Når først du har grund formatet på plads med en lampe som hænger ned i rummet, så kan lampeskærmen være designet, som giver personlighed i hjemmet. Lampeskærme kan fås i alle former, størrelser og materialer. For eksempel kan du finde flettede lampeskærme som både er runde, firkantede, ovale, trekantede eller noget helt femte. Glas, metal og stof anvendes også oftest til lampeskærme, så du kan frit vælge hvilket materiale og design, som vil passe ind i dit hjem.

Mange fordele ved pendel lamper

Pendel lamper giver dig uanede mængder af muligheder. For eksempel kan du vælge at installere dine lamper som spotlights. Ved korrekt indstilling kan lyset projiceres til et enkelt sted, så der er fokus på dette bestemte punkt eller område i hjemmet. Dermed kan du anvende dine pendel lamper til at fremhæve et bestemt billede, maleri, genstand eller skulptur. 

Denne form for lampe kan også anvendes både som primær eller sekundær lyskilde. Disse lamper kan nemlig projicere lys fra loftet til gulvet. Så hvis du for eksempel tilføjer en pendel lampe som sekundær belysning, så får du et unikt look i dit hjem, som vil skabe en flot detalje i dit hjem.

Med pendel lamper får du også belysning i hele dit hjem, uden at skulle anvende gulvplads på det. Du kan hænge dem op i loftet over alt i dit hjem, og fra hvilken som helst højde, så du kan styre hvor meget eller lidt belysning, som dine lamper giver i et rum. Du kan hænge dem så højt, at de ikke kommer i vejen, når du går under dem, så du ikke bemærker dine lamper på en negativ måde.