Lej en container når du skal flytte

Leje af container – En fremragende opbevaringsløsning

Står du og mangler en flyttecontainer, eller har du brug for en renoveringscontainer? Få et skarpt, uforpligtende tilbud på leje af container hos Blue Box. En suveræn løsning til midlertidig opmagasinering – både til privat og erhverv. 

Leje af container er den optimale opbevaringsløsning i forbindelse med renovering eller andet behov inden for ekstra plads. Ved at gøre brug af vores “lej en container” får du leveret containeren på den angivne adresse, sådan at du nemt og hurtigt har adgang til den. Varighed af lejen bestemmer du, og når behovet ikke længere er aktuelt, afhenter vi containeren. Den fleksible opsigelse gør, at du kan opsige containeren på en vilkårlig dag med 14 dages opsigelsesvarsel. – Ganske let og helt igennem enkelt! 

Hvordan foregår leveringen af containeren? 

Vores kompetente og servicemindede personale fra Blue Box vil levere containeren med en af vores egne lastbiler med kran. Det er essentielt, at du som lejer er til stede i det forhåndsgivet tidsrum ved levering af container – medmindre andet er skriftligt dokumenteret eller aftalt med os. Vi leverer den lejede container til den angivne adresse inden for 1-3 hverdage. Container skal stilles på et jævnt underlage. Desuden må der ikke være el-ledninger, store træer eller andet, som kan genere for ned sætningen af containeren.

Standard eller isoleret container? – Alle containere er af højeste kvalitet.

Vi muliggør dét, at du frit kan vælge mellem standard eller isoleret container. Vi anbefaler, hvis du har fugt- og temperaturfølsomme ting, at du vælger en isoleret container fremfor en standard container. Dette anbefaler vi, fordi det mindsker risikoen for dannelse af kondens, som senere kan gøre skade. 

Du skal vide, at alle vores containere er sikre, rengjorte og tørre, således at du kan opbevare materialer, ejendele osv. på bedst mulig vis i dem. Vi har containere fra 6,6 m2 – 28,3 m2 med op til 2,39 meter til loftet. 

Hvad er prisen for leje af en container hos Blue Box? 

Prisen for leje af container afhænger naturligvis af størrelse, containertype og længden på lejeperiode. Månedsleje kan du se på vores side. Ud fra dette kan du beregne, hvad det vil koste for dig i forhold til varigheden for lejeperioden. Er det en kortere lejeperiode, giver vi et uforpligtende, skarpt tilbud. Udfyld formularen på vores hjemmeside og vi sender dig et tilbud. Eller kontakt os på følgende: +45 99 94 44 44.