Køb sokkel til dit køkken lige her

Når man indretter køkkenet, så er soklen en vigtig del. Soklen sikrer stabilitet og er med til at give køkkenet dets finish. På Kitchn.dk tilbyder de forskellige sokkelløsninger i både træ og plastik. Læs med her hvor mulighederne bliver gennemgået. Sokkel i træ: Træ er et naturligt materiale, der giver soklen et varmt og elegant udseende. Den kan dog være svær at rengøre og kræver derfor lidt ekstra vedligeholdelse. Sokkel i plastik: Plast sokler er ofte billigere end sokler i træ, men har ikke det samme look. De er dog lette at rengøre og kræver derfor mindre vedligeholdelse. Uanset hvilket materiale soklen er lavet af, så er soklens placering også vigtig. Den skal sidde fast i gulvet og være stærk nok til at bære hele køkkenet. Den sokkel skal også være sikker at sidde på og have den rette størrelse, så køkkenet passer til rummet.

 

Når du så har valg den rigtige sokkel

Når du har valgt sokkel, så er det tid til at tage et kig på sokkelskufferne. Sokkelskufferne er med til at give ekstra opbevaringsplads i køkkenet og kan gøre det nemmere at finde de ting, du skal bruge. På Kitchn.dk finder du sokkelskuffer i mange forskellige størrelser og farver. Sokkel og sokkelskuffer er med til at give køkkenet dets finish. Det er med til at gøre køkkenet flot og elegant i looket, så du altid kan være tilfreds med dit køkken. Det er altid lækkert med et flot køkken, så man kan holde ud at være i det og lave mad hver dag. Det er derfor også essentielt at du også en flot sokkel, så du køkkenet er flot og elegant.

 

Find sokkel der passer til dine behov

Sokkel sættes ofte sokkelskuffer under køkkenelementer for at udnytte pladsen der, så man undgår spildplads. Sokkel findes i mange forskellige størrelser, bredder og højder, så der er sikkert en sokkel der passer til lige netop dit behov. Sokkel findes også i mange forskellige materialer såsom træ, laminat og melamin. Hos Kitchn.dk anbefaler de at du vælger sokkel og sokkelskuffer i samme materiale, så du får et ensartet look. Sokkel kan også bruges til at sætte køkken elementer på hvis man ønsker dette.