Køb Michel Design Works sæbe hos bittencph.dk

Det kendte og populære mærke Michel Design Works er i hele verden kendt for deres skønne og nydelige blomsterserier, som spreder glæde i utallige hjem med smukke farver og blomster motiver.

Parret bag mærket i USA, er bedre kendt som Bruce og Deborah Michel og har i mere end 30 år fremstillet smukke produkter inden for dufte til hjemmet, sæber, servietter, skåle og fade, bad og krop, køkkentekstiler og boliginteriør. Eventyret startede med en smukt illustreret dagbog, som er kendt som ”Our Country DiaDagbog MDWry”, der stadig sælges den dag i dag. Naturligvis fulgte der nye og interessante idéer med, og i dag udgør mange af parrets produkter et inspirerende og luksuriøst univers af michel design works sæbe, håndcremer, tekstiler, fade, duft lys, skåle og mange andre smukke ting til boligen og den personlige pleje. Produkter fra michel design works forhandles i dag overalt i verden og med elefanten som logo, har de sat rimelig stor fokus på, at alt michel design works skal være præsentabelt, miljøvenligt og brugbart. Deres eksklusive produkter giver et pift af farve, liv og hygge med de flotteste motiver og behageligt materiale.

Populære produkter

Michel Design Works har altså især ry for sine luksuriøse og unikke, men prismæssigt rimelige produkter, inspireret af Deborah Michels livslange kærlighed til fransk og engelsk kunst fra det 18. og 19. århundrede.

Hos BittenCph er der absolut ingen tvivl om, at den lækre michel design works sæbe er en af de kæmpe favoritter – en virkelig lækker skummende michel design works sæbe med aloe vera og sheabutter. Sæben er utrolig behagelig og plejende at bruge, samtidig med at den dufter fantastisk og tilfører en helt personlig stil og stemning til rummet i hjemmet. Overkommelig luksus til en du holder af eller dig selv, som er den helt rigtige gave – valgt med kærlig omsorg.

Den dejlige michel design works sæbe er i alle rejsestørrelser, så du nemt og hurtigt kan tage din yndlings michel design works sæbe med i kufferten, når du skal rejse eller lignende.

Fantastisk service hos BittenCph

Når du køber michel design works sæbe hos BittenCph, er du altid i gode hænder og vi hjælper dig gerne, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores produkter. Vores kunder har altid førsteprioritet og det vil i kunne mærke fra start af, når i vælger at handle michel design works sæbe hos os. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid bruge ”Hjælp” funktionen på vores hjemmeside og stille os et spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at besvare forespørgsler hurtigst muligt – Vi glæder os til at høre fra dig!