Klar til at sige farvel til de SU-venlige lejligheder?

Af din-nye-bolig - 14 Nov 2022

Har du og partneren endelig fået jobs, der giver jer god nok løn til at bo i noget godt? Så gælder det bare om at gå på jagt efter en lejebolig – og kysse de trange, SU-venlige lejligheder farvel. Hvor I nok et eller andet sted drømmer om at eje jeres eget, fx en ejerlejlighed, så kan det for mange par være voldsomt at sætte sig selv i 30 års gæld. Kan I finde en fin lejebolig, hvorfor ikke så vælge sådan én?

Find lejebolig med energioptimerende egenskaber

København byder selvsagt på masser af gode lejeboliger – leder du efter en lejebolig? Du skal så lige regne med, at huslejen nærmest uanset hvad vil være langt højere, end den er i det jyske eller visse sjællandske provinsbyer for den sags skyld. Men mange københavnske lejeboliger kan du finde med god isolering og energioptimerende features, der gør, at el- og varmeforbruget ikke lænser kontoen.

Attraktive ejendomme i Sydhavn og Ørestad Syd

Mange attraktive lejeboliger kan du finde i Sydhavn, fx i Køhlers Have med gangbroer mellem de tre boligkarréer i 4. salshøjde. I Ørestad Syd kan du også finde flere attraktive lejeboliger i nogle lyse omgivelser – Fælledkarréen eksempelvis. Når du nu skal finde en god lejebolig til dig og din evt. partner, bør du sætte dig ind i såvel de omgivelser som de faciliteter, som et boligfællesskab nu har.

Tjek fællesarealer, der hører til en ejendom

Nogle boligfællesskaber har fx en frit tilgængelig taghave eller fælleshus med gæstelejlighed, mens andre har fælles værksted, fælleskøkken eller væksthus. Siden huslejen under alle omstændigheder vil være stor, når du bor i hovedstaden, kan du lige så godt sikre dig, at du i det mindste får noget for pengene og måske får mulighed for at mødes med andre mennesker i ejendommen i det daglige.

Find ejendomme med attraktive fællesarealer i København.