Invitér dine venner til en hyggelig vinsmagning

Nyder dig og dine venner at drikke et godt glas vin en gang imellem? Så har du måske lyst til at tage den et skridt videre og holde en vinsmagning. Vinsmagning er både for folk, der ved meget om vin, og dem der ved knap så meget. Det er nemlig blot en fælles oplevelse, hvor du og dine venner får lov til at smage på en masse gode vine.

 

Her bliver du klogere på, hvordan du selv arrangerer en vinsmagning.

 

Find nogle forskellige vine

 

Enhver der holder af at drikke vin, har sine favoritter, men derfor gør det ikke noget at prøve noget nyt en gang imellem. Det er derfor, at en vinsmagning er så spændende. Derudover er det bare et hyggeligt arrangement, der giver dig og dine venner en undskyldning for at bruge noget tid sammen.

 

En vinsmagning kræver, at du først og fremmest finder nogle forskellige vine, der er værd at prøve. Det kan være, at du allerede har nogle forskellige forslag. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad du skal vælge, er det altid en god idé at søge noget rådgivning hos en vinhandler. Det er en fordel at gå efter nogle vine, der er forholdsvis forskellige.

Investér i noget passende udstyr

 

Ligesom der findes mange forskellige vine, findes der også meget forskelligt vinudstyr. Der er en hel række udstyr, der gør en vinsmagning lidt mere gennemført. Det gælder sådan noget som en vinkøler, et vintermometer, dryp stop folie m.m. Hvis du har lyst til at gøre noget ekstra ud af din vinsmagning eller blot har lyst til at udvide din samling af vinudstyr, så er det oplagt at gå på jagt efter noget nyt og smart udstyr. Det finder du f.eks. fra Niel.

 

Selvom vin smager dejligt, så er det nogle gange bedre at spytte ud og lade din mund smage under en vinsmagning. Derfor er en spyttespand også rigtig nyttig under en vinsmagning.

Servér nogle lækre snacks

 

Når du og dine venner sidder og smager på forskellige vine, så er det nogle gange rart med noget let at spise til. Heldigvis findes der flere forskellige snacks, der fungerer godt til vin. Du kan f.eks. servere nogle saltede nødder, oliven, ost el.lign.

 

I hvert fald er det godt med noget, der kan give en anden smag i munden imellem de forskellige vine.